La Cabra Chokolade

Vi har længe været betaget af sanselige smagsoplevelser, omhyggeligt produceret vin, øl brygget med dygtighed eller nøje tilberedte retter. Der er dog ikke mange andre produkter, der har så mange paralleller til specialkaffe end kakaoen. Det omhyggelige arbejde i marken, fermenteringen, ristningen og produktionens faser fører til en ophøjet smagsoplevelse med karakteristika, der kan spores tilbage til initiativer og beslutninger truffet af bonden, ristningen, og chokolademageren.


Sourcing

Der er ikke mange andre produkter, der drager så mange paralleller til specialkaffe som kakao.

Vores mange års erfaring med sourcing af kaffe har ført os til hvor vi er i dag. Da kakao- og kaffeplanter har mange agronomiske egenskaber til fælles vokser de ofte harmonisk ved siden af hinanden, og kræver derfor også lignende betingelser for at producere frugt af høj kvalitet. Under vores besøg i kaffeproducerende lande har vi set flere kakaoplantager, og mange af vores tætte samarbejdspartnere arbejder også inden for kvalitetskakao. Vi er glæder os til at se, hvordan vores erfaringer kan oversættes til kakao, og mener, at de første lanceringer, vi har sikret os, også formår at leve op til de høje standarder, vi sætter for vores kaffe.


Kvalitetskakao