Stilling Bager 

Arbejdsgiver La Cabra Bakery

Lokation Borggade, Aarhus

Ansøgningsfrist 1. juni

Har du interesse for surdej og ønsker du at udvikle dig indenfor feltet?  Så har du nu muligheden for at blive en central del af produktionsteamet bag La Cabra Bakery, hvor vi søger en bager til vores surdejsbageri i Aarhus centrum.

La Cabra er i Aarhus kendt for sine nærværende og hyggelige cafemiljøer, hvor vi serverer velbrygget kaffe og veludført bagværk. Også vores bageri i Borggade har travlt, hvor efterspørgslen efter kvalitetsbagværk stadig er stødt stigende. Derfor søger vi dig, der har interesse for bagning med surdej, og som ønsker at udvikle dine evner indenfor feltet.

Centrale områder i denne stilling vil omfatte tæt samarbejde med vores hovedbager for at følge komplekse og specifikke opskrifter, bage til vores caféer, bage til engroskunder og arbejde i et åbent bageri med gæster. Den succesfulde kandidat vil have en positiv can-do indstilling, stærke interpersonelle færdigheder, strukturerede arbejdsvaner og ønsket om at arbejde og vokse med et dedikeret team af kvalitetsbevidste bagere. 

Ansvarsområder

• Arbejd sammen med vores hovedbager og resten af bagerteamet for effektivt at veje, blande, portionere, forme, hæve og bage flere typer brød, samt veje, blande, portionere og bage flere croissanter og wienerbrød.

• Brug af forskellige industrielle køkkenredskaber og udstyr såsom: konvektion/deckovne, røremaskiner, hæveautomater, udrullere, elektriske vægte osv.

• Oprethold høje niveauer af renlighed og organisering af tildelte arbejdsområder, overholdelse af sanitets/sundhedsregler og virksomhedspolitik

• Skabe en livlig og positiv atmosfære i bageriet

Ideel kandidat

• Har interesse for bagning med surdej

• Har øje for små detaljer og er kvalitetsbevidst

• Har en venlig og omsorgsfuld attitude og bidrager til vores bevidste kultur.

Kreativt og energisk produktionsteam

Du bliver en del af et kreativt og energisk produktionsteam, der arbejder med både brød og konditori. La Cabra Bakery er en ung virksomhed i vækst, og vi praktiserer en kultur, hvor vi hjælper hinanden med de opgaver, der måtte opstå. 

Stillingen er fuldtid, og arbejdstiden varierer i tidsrummet mandag - søndag kl. 04 - 14.00, dvs. både i hverdage og weekender. Da vi er en produktionsvirksomhed, hvor vi aldrig 100% ved, hvad dagen bringer, har vi brug for, at du er fleksibel ift. dine arbejdstider.

Ansøgning

Lyder en bager-stilling hos os, som det næste rigtige skridt på din karrierevej? Så tøv ikke med at sende din ansøgning til jobs@lacabra.dk inden d. 1. juni. Skriv gerne ”Bager” i emnefeltet. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Thomas Bjerre på thomas.bjerre@lacabra.com

Vi glæder os til at læse din ansøgning. 


Hos La Cabra prioriterer vi dine fortrolige oplysninger og din ret til privatliv. Du kan læse om vores behandling af dine persondata, når du søger et job hos La Cabra, i denne privatlivspolitik.