La Cabra

High Volume Abonnement

Et abonnement, der på grund af dets høje volumen, er en god løsning for espresso elskeren eller dem med hårdtarbejdende kaffemaskiner.

La Cabra

High Volume Abonnement

Et abonnement, der på grund af dets høje volumen, er en god løsning for espresso elskeren eller dem med hårdtarbejdende kaffemaskiner.

Som abonnent får du

Et kurateret udvalg af omni-ristede kaffer fra nogle af vores yndlingsegne. Kaffen skifter 3-4 gange årligt i forbindelse med sæsonen. På grund af den højere volume er dette abonnement en god løsning for espresso elskeren eller dem med hårdtarbejdende kaffemaskiner.

  • Ny kaffe hvert kvartal
  • 15% rabat på alle ordrer
  • Først i køen til nye kaffer
  • Eksklusivt indhold

Gratis forsendelse
til mere en 40 lande*

Nem administration af dit abonnement
Skip en forsendelse eller afmeld når som helst

Til alle bryggemetoder
Immersion, perkolation eller espresso

Jonathan

At brygge kaffe er det første jeg gør hver morgen. Bryggeprocessen fungerer som en daglig, meditativ praksis, der hjælper mig med at centrere mig selv og minder mig om at værdsætte de simple og harmoniske aspekter ved livet.

Mette

Min første kop kaffe får jeg altid om morgenen. Jeg står op lidt før resten af familien, og mens jeg forbereder børnenes morgenmad, laver jeg en kop kaffe til mig selv.

Juuso

Specialkaffe er en moderne form for meditation for mig. Overordnet set handler det om kvalitet frem for kvantitet. At hælde vand over bønnerne hjælper mig med at komme ned i gear efter en travl dag på arbejdet.

Espresso Bryggeguide

Data

Hvile:
Mindst 3 uger

Vand:
Ca. 100 ppm

Temperatur:
95°C

Tryk:
9 bar

Kaffe:
17g (0,6oz)

Ekstraktion:
30-35 sekunder

Metode

Vi har en ret simpel fremgangsmåde når vi brygger espresso i vores kaffebarer. Kaffen hviler i mindst 3 uger, vi bruger rent vand med en hårdhed på omkring 100 ppm, og indstiller maskinen på 95 °C og 9 bar, hvilket giver os en perfekt afbalanceret ekstraktion af vores omni-ristede kaffer.

At kaffen ristes på denne måde, giver den en ret lang holdbarhed. Vi eksperimenterer ofte med vores kaffer over længere tid, og opdager stadig nye sider og potentialer mere end 3 måneder efter ristning. Vi anbefaler et blandingsforhold på lige over 2:1, vores grundopskrift anvender 17g (0,6oz) malet kaffe til en kop espresso på 38g (1,34oz).

Vi foretrækker at lade ekstraktionen vare 30 sekunder og ofte op til ca. 35, men det kan variere og afhænger af flere faktorer, blandt andet hvilken kaffekværn du bruger og sammensætningen af dit bryggevand. Smag med omhu og justér din brygning derefter.

Brygning

Espresso

For espresso anbefaler vi en ret lang hviletid efter kaffen er ristet, og i vores kaffebarer i Århus går vi efter at bruge kaffe der har hvilet i minimum 3 uger. Espresso afvejes altid en smule anderledes, idet vi måler ratioen af malet kaffe imod den færdige mængde espresso du ender ud med i koppen. Det gøres lettest ved at placere en lille vægt under din espressokop mens du brygger, så du kan veje espressoen efterhånden som koppen fyldes. Når vi brygger kaffe, anbefaler vi at starte med en 1:2 ratio af malet kaffe versus færdig espresso, og ellers at anvende de samme regler som ovenfor til at justere malingsgrad.

HIGH VOLUME ABONNEMENT

Udforsk kaffens verden med os

Vi fortsætter med glæde vores samtale med dig via vores webshopportal, hvad enten det drejer sig om praktiske spørgsmål eller en diskussion omkring denne måneds kaffe. Vi ser vores rolle som et simpelt bindeled mellem dig og nogle af de bedste kaffer i verden samt de mennesker, der producerer dem. Disse mennesker inspirerer os, og vi gør vores yderste for at dele både deres kaffe og deres historie med de mennesker, der værdsætter dem allermest.

DA
USD $