La Cabra

High Volume Abonnement

Vores High Volume abonnement, er på grund af dets større volumen en god løsning for espresso elskeren eller dem med hårdtarbejdende kaffemaskiner.

La Cabra

High Volume Abonnement

Vores High Volume abonnement, er på grund af dets større volumen en god løsning for espresso elskeren eller dem med hårdtarbejdende kaffemaskiner.

HIGH VOLUME ABONNEMENT

K.H. Würtz Sign up offer

Endnu en gang har K.H. Würtz lavet en ny serie af unikke kopper til os, kun tilgængelig gennem vores kaffeabonnement. I begrænset antal. Tilmeld dig et af vores abonnementer i denne måned og tilføj en limited edition kop til din ordre.

K.H. Würtz

Eksklusiv Reduction Pyrit Cup

For at skabe serien af reduction kopper, har Kasper og hans hold fået specialfremstillet brændere der fjerner ilt fra ovnene. Det har den effekt at metaloxiderne i leret reduceres til deres metalliske form under brændingen, en simpel men gammel teknik der skaber en smuk og nutidig æstetik. I denne eksklusive serie, strøs der pyritstøv over hver enkelt kop, der nedbrydes til dets grundbestand af jern og svovl under brændingen. Pyrit kendes også under kaldenavnet “fool’s gold”, da det giver koppens overflade en subtil glimrende effekt.

Gratis forsendelse
til mere en 40 lande*

Nem administration af dit abonnement
Skip en forsendelse eller afmeld når som helst

Til alle bryggemetoder
Immersion, perkolation eller espresso

Som abonnent får du

Et kurateret udvalg af omni-ristede kaffer fra nogle af vores yndlingsegne. Kaffen skifter 3-4 gange årligt i forbindelse med sæsonen. På grund af den højere volume er dette abonnement en god løsning for espresso elskeren eller dem med hårdtarbejdende kaffemaskiner.

  • Ny kaffe hvert kvartal
  • 15% rabat på alle ordrer
  • Først i køen til nye kaffer
  • Eksklusivt indhold

Claudia Mathies Rank

Santa Ana

Dette natural-parti, produceret i samarbejde med den meget erfarene producent Aida Batlle, som var den første kvinde der vandt Cup of Excellence, har typiske salvadoranske chokolade-noter med en ren, fyldig og nøddeagtig afrunding.

Denne kaffe blev dyrket af Claudia Mathies Rank på hendes farm Finca El Paraiso, som ligger længere nede af bjergsiden på Santa Ana vulkanen, ikke langt fra byen Santa Ana. Santa Anas vulkanske jord er meget frugtbar, hvilket medfører et godt udbytte, såvel som en god kvalitet. Bærrene transporteres til Batlles familiemølle, Benefico Las Tres Puertas, hvor de forarbejdes. Som med alt Battle familiens kaffe, er forventningerne høje. Kun de mest modne, røde bær anvendes, fermenteringsprotokoller følges til punkt og prikke, og kaffen opbevares og kværnes på tørmøllen under nøjagtige betingelser.

Dette natural-parti er 100% Bourbon fra Claudias farm. Forarbejdningen giver en smag af fyldig chokolade og nødder, som brydes af smagsnoter af moden frugt, som søde kirsebær.

Jonathan

At brygge kaffe er det første jeg gør hver morgen. Bryggeprocessen fungerer som en daglig, meditativ praksis, der hjælper mig med at centrere mig selv og minder mig om at værdsætte de simple og harmoniske aspekter ved livet.

Mette

Min første kop kaffe får jeg altid om morgenen. Jeg står op lidt før resten af familien, og mens jeg forbereder børnenes morgenmad, laver jeg en kop kaffe til mig selv.

Juuso

Specialkaffe er en moderne form for meditation for mig. Overordnet set handler det om kvalitet frem for kvantitet. At hælde vand over bønnerne hjælper mig med at komme ned i gear efter en travl dag på arbejdet.

Espresso Bryggeguide

Data

Lys og afrundet

Ratio (kværnet kaffe-vægt: resultat espresso vægt): 1:3

Løbetid: 19-21 seconds

Vandtemperatur: 96°C

Vand: 50ppm

Tryk: 6 Bar


Fyldig og sødmefuld

Ratio (kværnet kaffe-vægt: resultat espresso vægt):  1:2.5

Løbetid: 29-32 seconds

Vandtemperatur: 92-94°C

Vand: 50ppm

Tryk: 6 Bar


Kombineret med mælk

120ml: 13g - 32.5g

180ml: 15g - 37.5g

220ml: 18g - 45g

Metode

Vi har to opskrifter som vi bruger som udgangspunkt, der har til formål at fremhæve forskellige elementer af kaffen når den brygges som espresso, mens den stadig giver et transparent billede af kaffens smagsprofil. 

Lys og afrundet

Når kaffer med lyse karakteristiske noter brygges, der ofter har en høj densitet, bestræber vi os på at skabe et udtryk i koppen der fremviser de noter og muligheden for at skelne mellem de forskellige smagsnoter, hvor helheden og intensiteten i eftersmagen ofres. Det gøres ved at bruge en større ratio og lidt højere temperatur under brygningen, men en kortere bryggetid. 

Fyldig og sødmefuld

Når vi brygger kaffer med en mere fyldig og sød profil sigter vi efter at fremhæve de dele af kaffen, med højere smagsintensitet og tekstur. Denne opskrift arter sig især godt når den kombineres med mælk, her anvender vi ofte naturligt forarbejdede kaffer, eksempelvis fra Brasilien. 

Kombineret med mælk

For at skabe en balanceret kop, kan du variere mængden af espresso og stadig bevare samme ratio. Som eksempel, til vores standard kop størrelse, foreslår vi følgende kaffedoser og mængde espresso (vægt), med udgangspunkt i den espresso-opskrift vi henviser til som 'fyldig og sødmefuld'. 

Til en standard 'medium' mælkekaffe, i en 180ml kop, anbefaler vi den følgende opskrift, igen med udgangspunkt i 'fyldig og sødmefuld'-opskriften.

15g ind

37,5g ud

32 sekunder

~140ml steamed mælk

Brygning

Espresso

For espresso anbefaler vi en ret lang hviletid efter kaffen er ristet, og i vores kaffebarer i Århus går vi efter at bruge kaffe der har hvilet i minimum 3 uger. Espresso afvejes altid en smule anderledes, idet vi måler ratioen af malet kaffe imod den færdige mængde espresso du ender ud med i koppen. Det gøres lettest ved at placere en lille vægt under din espressokop mens du brygger, så du kan veje espressoen efterhånden som koppen fyldes. Når vi brygger kaffe, anbefaler vi at starte med en 1:2 ratio af malet kaffe versus færdig espresso, og ellers at anvende de samme regler som ovenfor til at justere malingsgrad.

HIGH VOLUME ABONNEMENT

Udforsk kaffens verden med os

Vi fortsætter med glæde vores samtale med dig via vores webshopportal, hvad enten det drejer sig om praktiske spørgsmål eller en diskussion omkring denne måneds kaffe. Vi ser vores rolle som et simpelt bindeled mellem dig og nogle af de bedste kaffer i verden samt de mennesker, der producerer dem. Disse mennesker inspirerer os, og vi gør vores yderste for at dele både deres kaffe og deres historie med de mennesker, der værdsætter dem allermest.

Åbningstider

East Village Bakery - NYC

152 2nd Ave

10003 New York

United States

Åbningstider:

Man - Fre: 7:00 - 18:00

Lør - Søn: 8:00 - 18:00

Soho - NYC

284 Lafayette St

10012 New York

United States

Åbningstider:

Man - Fre: 7:00 - 18:00

Lør - Søn: 8:00 - 18:00

Graven - Aarhus

Graven 20

8000 Aarhus C

Danmark

Åbningstider:

Man - Lør: 8:00 - 18:00

Søn: 9:00 - 17:00

Borggade Bageri - Aarhus

Borggade 4F

8000 Aarhus C

Danmark

Åbningstider:

Man - Søn: 7:00 - 17:00

Møntergade - København

Møntergade 3A

1116 Copenhagen K

Denmark

Åbningstider:

Man - Fre: 8:00 - 18:00

Lør - Søn: 9:00 - 17:00

Risteri - København

Marguerite Vibys Plads 8

2000 Frederiksberg

Danmark

Åbningstider:

Man - Fre: 8:00 - 17:00

Lør - Søn: Lukket

Talad Noi - Bangkok

813 Charoen Krung Rd, Talat Noi, Samphanthawong

10100 Bangkok

Thailand

Åbningstider:

Man: Lukket

Tir - Fre: 8:00 - 17:00

Lør - Søn: 8:00 - 17:00

Ari - Bangkok

304 Phahonyothin Road, Samsen Nai, Phaya Thai

10400 Bangkok

Thailand

Åbningstider:

Man - Fre: 08:00 - 17:00

Lør - Søn: 08:00 - 17:00

Muscat - Oman

Al Qurum Complex

113 Muscat

Oman

Åbningstider:

Man - Lør: 07:00 - 21:00

Søn: Lukket

152 2nd Ave

10003 New York

United States

Åbningstider:

Man - Fre: 7:00 - 18:00

Lør - Søn: 8:00 - 18:00

284 Lafayette St

10012 New York

United States

Åbningstider:

Man - Fre: 7:00 - 18:00

Lør - Søn: 8:00 - 18:00

Graven 20

8000 Aarhus C

Danmark

Åbningstider:

Man - Lør: 8:00 - 18:00

Søn: 9:00 - 17:00

Borggade 4F

8000 Aarhus C

Danmark

Åbningstider:

Man - Søn: 7:00 - 17:00

Møntergade 3A

1116 Copenhagen K

Denmark

Åbningstider:

Man - Fre: 8:00 - 18:00

Lør - Søn: 9:00 - 17:00

Marguerite Vibys Plads 8

2000 Frederiksberg

Danmark

Åbningstider:

Man - Fre: 8:00 - 17:00

Lør - Søn: Lukket

813 Charoen Krung Rd, Talat Noi, Samphanthawong

10100 Bangkok

Thailand

Åbningstider:

Man: Lukket

Tir - Fre: 8:00 - 17:00

Lør - Søn: 8:00 - 17:00

304 Phahonyothin Road, Samsen Nai, Phaya Thai

10400 Bangkok

Thailand

Åbningstider:

Man - Fre: 08:00 - 17:00

Lør - Søn: 08:00 - 17:00

Al Qurum Complex

113 Muscat

Oman

Åbningstider:

Man - Lør: 07:00 - 21:00

Søn: Lukket

Kontakt

Webshop

Marguerite Vibys Pl. 1

2000 Frederiksberg

Danmark

Har du et spørgsmål?

Skriv venligst til os i chatten.

Wholesale

Marguerite Vibys Pl. 1

2000 Frederiksberg

Danmark

Har du et spørgsmål?

Kontakt os her

Marguerite Vibys Pl. 1

2000 Frederiksberg

Danmark

Har du et spørgsmål?

Skriv venligst til os i chatten.

Marguerite Vibys Pl. 1

2000 Frederiksberg

Danmark

Har du et spørgsmål?

Kontakt os her