• Ude nu

    Esmeralda

  • Kaffer fra den ikoniske Hacienda La Esmaralda i Boquete, i Panama. Peterson familien fortsætter med at skubbe grænserne for kaffe, både i kvalitet og pris, der nåede nye højder på dette års længe ventede auktion. Udforsk kafferne, smagene og historien her, meget snart.
Ude nu

Esmeralda

Kaffer fra den ikoniske Hacienda La Esmaralda i Boquete, i Panama. Peterson familien fortsætter med at skubbe grænserne for kaffe, både i kvalitet og pris, der nåede nye højder på dette års længe ventede auktion. Udforsk kafferne, smagene og historien her, meget snart.
Læs mere
Nyhed

La Cabra Bakery

Dette virker som et naturligt og vidunderligt næste skridt for os. En destillation af vores holds mange års erfaring. Vores hold består af uddannede og anerkendte bagere og konditorer, der har en forkærlighed for gode råvarer og en stor respekt for håndværk og teknik.

Læs mere
K.H. Würtz

En ekslusiv keramikserie fra K.H. Würtz

Vi er stolte over at udvide vores samarbejde med K.H. Würtz og dele denne nye serie med jer. Dette er den første fulde keramikserie, vi har udgivet i vores samarbejde.

Læs mere
Another Aspect X La Cabra

Merchandise og uniformer

Sammen med Another Aspect har vi fundet interessante materialer og opdaterede udskæringer, der afspejler os begge.

Se kollektion
Ny kaffe

Sød og fyldig

Noter af fyldig chokolade og tørret frugt kendetegner dette salvadoranske parti produceret af den erfarne Aida Batlle. Den første kvinde der har vundet Cup of Excellence.

Læs mere
  • Discovery abonnement

    En ny kaffeoplevelse hver måned

  • Vores discovery abonnement giver os muligheden for at dele nye oplevelser med dig hver måned og tage dig med på en rejse gennem skiftende sæsoner i kaffens verden.
Discovery abonnement

En ny kaffeoplevelse hver måned

Vores discovery abonnement giver os muligheden for at dele nye oplevelser med dig hver måned og tage dig med på en rejse gennem skiftende sæsoner i kaffens verden.
Læs mere
DA
USD $