Kurv
Kurv

Din kurv er tom

Du vil måske også synes om:

Om os

Den spæde begyndelse

La Cabra er et moderne kaffefirma, grundlagt i Aarhus i 2012. I den lille kaffebar langt fra midtbyen startede vi ud, med vores dedikerede team der ville bidrage med noget nyt til Aarhus, som allerede havde en veletableret kaffekultur. Hurtigt udviklede vores dedikation til at levere enestående kaffeoplevelser sig, til en ambition om at være en del af den hurtigtvoksende kaffekultur der bredte sig verden over.

Nysgerrige på kaffens rejse før den nåede os, kastede vi os i 2013 ud i at begynde at source og riste kaffen selv, på vores egen måde. En af fordelene ved at starte op i en forholdsvis lille by, var at vi fik lov til at vokse uden eksterne indflydelser, hvilket gav os friheden til at opbygge en ærlig og ny tilgang til kaffe. Denne ærlighed og dedikation gjorde sig hurtigt bemærket i Aarhus, hvor vores passionerede team stadig driver vores kaffebar og bageri.

Opmærksomheden begyndte også at komme fra fjernere egne, og i dag er La Cabra et ankerkendt navn indenfor kafferistning. Vi er stolte over vores samarbejder med engroskunder verden over, som med kvalitet som hovedfokus skaber klare og transparente kaffeoplevelser, og over vores dedikerede kaffentusiaster og abonnenter i mere end 60 lande. Over de sidste par år har vi udvidet vores horisont yderligere, med flytningen af risteriet til København, og åbningen af vores første internationale lokationer i New York, Bangkok og Dubai.

La Cabra

Indkøb af verdens fineste kaffer

Der er et konstant behov for at rejse efter kaffe, både til oprindelseslande og også til byer rundt om i verden, hvor vi kontinuerligt søger inspiration både inden for og uden for kaffeindustrien. Vi leder efter samarbejder med talentfulde kreative som deler vores drive, passion og nysgerrighed. Hver af disse forbindelser, hvor end flygtige, har formet hvordan vi skaber og deler kafeoplevelser.

Inspirationen har ført til en større påskønnelse af vores råmateriale. Karakteren i et kaffebær kommer til udtryk, som resultat af meget specifikke omstændigheder, hvilket kræver stor ekspertise af producenten at fremdyrke. Derfor er det kun partnere, vi stoler fuldt på, der udvælger vores kaffer, hvor vi arbejder direkte med producenterne og med nogle få dedikerede importører. Kvaliteten er, som altid, i højsædet. Vi forsøger at tilbyde nye og unikke kaffe-oplevelser, ved at lade sæsonens kaffehøst afspejles i vores udvalg. For at holde vores gode relationer ved lige, besøger vi oprindelseslandene flere gange årligt, og opbygger forhold til de dygtige individer der lægger deres krafter i markerne og sørger for hver enkel plante og modnende bær. Deres ekspertise og passion er inspirerende, og den motiverer os til altid at præsentere deres arbejde på den bedst mulige måde.

La Cabra

En enkel tilgang til kaffe

Hver kaffe skabes på baggrund af et sæt intentionsige beslutninger; vi udforsker indflyselsen af hver dele af rejsen, fra det velernærede træ til en velsmagende og transparent kop kaffe. For enden af kæden er vi, vi rister med det mål at løfte kaffens iboende kvaliteter og komplekse smage, og fremvise det omhyggeligt udvalgte råmateriale på den mest transparente og interessante måde. Denne ligefremme tilgang til kaffe har kvaliteten af den grønne kaffe som kardinalpunkt, hvortil ristning og brygning kun anvendes for at fremvise kaffens fineste kvaliteter.

Vi samles ofte om at smage kafferne og bedømme vores omniristning af bønnerne. Vi smager og bedømmer hver profil og leder hele tiden efter den mest optimale måde at præsentere kaffen på. Vores risteprofiler udvikler sig løbende, for at vi kan tilpasse os den evigt skiftende grønne kaffes natur. Alle vores indkøb besluttes under smagningerne, hvor vi kun tager højde for hver enkelt kaffes specifikke karakter, og hvordan dens mest delikate og spændende aspekter kommer frem. Vi har en stærk tro på vores filosofi når det kommer til kaffe og holder os til den. Metoden, selvom den kun kræver en risteprofil per kaffe, er ikke nødvendigvis nemmere eller mere belejelig.

La Cabra

Fokus på gode råvarer

Vi er meget opmærksomme på at finde et niveau af grøn kaffe der kan understøtte vores tilgang til kaffe, og hvordan dette niveau udvikler sig med tiden. Vi lægger meget vægt på friskheden af kaffen, både grøn og ristet, for at undgå at introducere afvigende smage i vores kopper. Vi bruger altid rent, friskt vand med en ideel sammensætning af mineraler, for at præsentere kaffen bedst muligt. Når vi er nået frem til den rigtige risteprofil, vand og hviletid af den ristede kaffe, bliver brygningen betydeligt simplere. Selv med meget varierende parametre i brygningen træder de delikate og transparente noter i kaffen stadig frem. Du kan læse mere om vores tilgang til vand og bryggemetoder her.

La Cabra

Brightness i kaffe

Vi værdsætter klare, delikate kaffer, men når vi refererer til klarhed taler vi ikke kun om de tydeligt fremtrædende smagsnoter i den færdigtbryggede kop kaffe, vi refererer til klarhed og transparens i ethvert stadie af processen der har været med til at skabe disse smage. Med kafferne har vi et mål om at kunne tage dig med os på rejsen gennem kaffens sæsoner. Vi finder ofte os selv i færd med at skubbe grænserne for hvordan kaffe kan og bør smage, og at tage de næste skridt i denne balancegang er det der gør vores arbejde mest spændende. At kunne dele de mest uvurderlige specialkaffer er en af mest berigende dele af vores arbejde.

Igennem hele processen forbliver vi nysgerrige. Vi er nysgerrige på alle stadier af kaffeprocessen, på andre sanselige oplevelser og på fremtiden for vores branche. Vi forsøger hele tiden at forbedre os, samt at være så transparente i processen som muligt.

Åbningstider

East Village Bakery - NYC

152 2nd Ave

10003 New York

United States

Åbningstider:

Man - Fre: 7:00 - 18:00

Lør - Søn: 8:00 - 18:00

Soho - NYC

284 Lafayette St

10012 New York

United States

Åbningstider:

Man - Fre: 7:00 - 18:00

Lør - Søn: 8:00 - 18:00

Graven - Aarhus

Graven 20

8000 Aarhus C

Danmark

Åbningstider:

Man - Lør: 8:00 - 18:00

Søn: 9:00 - 17:00

Borggade Bageri - Aarhus

Borggade 4F

8000 Aarhus C

Danmark

Åbningstider:

Man - Lør: 7:00 - 18:00

Søn: 7:00 - 17:00

Møntergade - København

Møntergade 3A

1116 Copenhagen K

Denmark

Åbningstider:

Man - Fre: 8:00 - 18:00

Lør - Søn: 9:00 - 17:00

Risteri - København

Marguerite Vibys Plads 8

2000 Frederiksberg

Danmark

Åbningstider:

Man - Fre: 8:00 - 17:00

Lør - Søn: Lukket

Talad Noi - Bangkok

813 Charoen Krung Rd, Talat Noi, Samphanthawong

10100 Bangkok

Thailand

Åbningstider:

Man: Lukket

Tir - Fre: 8:00 - 17:00

Lør - Søn: 9:00 - 18:00

Ari - Bangkok

304 Phahonyothin Road, Samsen Nai, Phaya Thai

10400 Bangkok

Thailand

Åbningstider:

Man - Fre: 08:00 - 17:00

Lør - Søn: 09:00 - 18:00

152 2nd Ave

10003 New York

United States

Åbningstider:

Man - Fre: 7:00 - 18:00

Lør - Søn: 8:00 - 18:00

284 Lafayette St

10012 New York

United States

Åbningstider:

Man - Fre: 7:00 - 18:00

Lør - Søn: 8:00 - 18:00

Graven 20

8000 Aarhus C

Danmark

Åbningstider:

Man - Lør: 8:00 - 18:00

Søn: 9:00 - 17:00

Borggade 4F

8000 Aarhus C

Danmark

Åbningstider:

Man - Lør: 7:00 - 18:00

Søn: 7:00 - 17:00

Møntergade 3A

1116 Copenhagen K

Denmark

Åbningstider:

Man - Fre: 8:00 - 18:00

Lør - Søn: 9:00 - 17:00

Marguerite Vibys Plads 8

2000 Frederiksberg

Danmark

Åbningstider:

Man - Fre: 8:00 - 17:00

Lør - Søn: Lukket

813 Charoen Krung Rd, Talat Noi, Samphanthawong

10100 Bangkok

Thailand

Åbningstider:

Man: Lukket

Tir - Fre: 8:00 - 17:00

Lør - Søn: 9:00 - 18:00

304 Phahonyothin Road, Samsen Nai, Phaya Thai

10400 Bangkok

Thailand

Åbningstider:

Man - Fre: 08:00 - 17:00

Lør - Søn: 09:00 - 18:00

Kontakt

Webshop

Marguerite Vibys Pl. 1

2000 Frederiksberg

Danmark

Har du et spørgsmål?

Skriv venligst til os i chatten.

Wholesale

Marguerite Vibys Pl. 1

2000 Frederiksberg

Danmark

Har du et spørgsmål?

Kontakt os her

Marguerite Vibys Pl. 1

2000 Frederiksberg

Danmark

Har du et spørgsmål?

Skriv venligst til os i chatten.

Marguerite Vibys Pl. 1

2000 Frederiksberg

Danmark

Har du et spørgsmål?

Kontakt os her