Engros

Kontorkaffe

På de fleste arbejdspladser har medarbejderne ikke mulighed for at nyde den samme kvalitetskaffe, som de selv brygger derhjemme eller drikker på deres lokale café. De drikker instant eller formalet kaffe ved deres skriveborde og under møder. Vi tilbyder simple løsninger, der gør det muligt at brygge kaffe på kontoret og i andre arbejdsmiljøer. Vores løsninger kombinerer friskbrygget kaffe med gode tilbud på udstyr og smarte opsætningsmetoder. Vores opsætninger gør det nemt for enhver at brygge smagfuld kvalitetskaffe på kontoret samt at rengøre og vedligeholde udstyret. Fra nu af kan alle kollegaer begynde at udforskere og værdsætte bedre kvalitet og mere bæredygtig kaffe på arbejdet. Er du nysgerrig på at vide mere? Hvis du har lyst til at arrangere en kaffesmagning og måske endda begynde på at brygge vores kaffe på dit kontor, kan du få fat i vores team på mail eller telefon: wholesale@lacabra.dk eller +45 29 83 04 11

La Cabra

Klarhed i kaffen

La Cabra er en moderne kaffeforretning, der blev grundlagt i Aarhus i 2012. Et dedikeret team startede i en lille butik langt fra midtbyen. Målet var at tilbyde noget nyt og spændende til Aarhus, der allerede havde en stærk og veletableret kultur inden for kaffedrikning. Dedikationen til at give enestående kaffeoplevelser blev hurtigt en besættelse - med en hurtigtvoksende industri, der langsomt spredte sig til hele globen.

Fulde af nysgerrighed omkring, hvad der ellers lå i vente for os, kastede vi os i 2013 ud i at indkøbe og riste vores egen kaffe på vores helt egen måde. En af fordelene ved at vokse i en lille by er den relative mangel på ekstern indflydelse, der har gjort de muligt for os at opbygge en ærlig og nytænkende tilgang til kaffe. Denne ærlighed og dedikation har været med til at give os vores gode ry i vores hjemby, Aarhus, hvor vores passionerede team nu står for driften af 2 caféer, et bageri og et risteri.

Opmærksomheden omkring vores brand begyndte også at komme fra fjernere egne, og i dag er La Cabra et bredt anerkendt og eftertragtet kafferisteri. Vi er stolte af vores samarbejde med vores mange værdsatte og kvalitetsdrevne engrospartnere, med hvem vi skaber gennemsigtige og strålende kaffeoplevelser i byer over hele verden. I dag har vi således dedikerede kunder og abonnenter i over 40 lande. Vi glæder os til at udvide vores horisont inden for kaffens verden yderligere med diverse projekter, der snart annonceres.

Løsning 1 - Kaffelevering

6 kg Sæsonkaffe

Løsning 2 - Bryggesetup

Kværn + Moccamaster

For mere information kontakt os på:

wholesale@lacabra.dk or +45 29 83 04 11

Engros

FAQ

DA
USD $