La Cabra New York

Vores sted i East Village er vores indledning. Det er vores første skridt ind i New Yorks farverige, støjende og pulserende liv, som har været en inspirationskilde i mange år. East Village fungerer som fundamentet for vores snarlige kaffebar i Soho og er det redskab, vi bruger til at styrke vores tilstedeværelse i New Yorks livlige kaffekultur.

Vi fortsætter vores rejse og forfølger vores egen sti. Vi leder efter inspiration udenfor vores sædvanlige rammer ved at samarbejde med dygtige kreative sjæle, som deler vores entusiasme, lidenskab og nysgerrighed for livet. Hver eneste af disse forbindelser, selv de mest kortvarige, har haft indflydelse på, hvordan vi udvikler og formidler vores kaffeoplevelser.

Vores daglige indsats afrunder kaffens vej fra marken til din kop; vi er formidleren, der står for at bringe fortællingen om det forudgående arbejde videre. Som indkøber, kafferister og barista, fascineres vi dybt af historien bag det råmateriale, vi arbejder med.

Vores tanker driver ofte mod markerne, det frodige grønne, og den kølige følelse fra den lettere luft i bjergene. Hver enkelt kaffe er resultatet af velovervejede valg; vi udforsker, hvordan hvert skridt fra det velplejede træ til den smagfulde og klare kop kaffe spiller en rolle. Disse valg foretages af erfarne personer, dem der dedikerer deres indsats til markarbejdet, dem der passer hver eneste plante og hvert eneste modnende kaffebær med omhu.

Det er vores mission at introducere dig for kaffens univers og invitere dig med på vores rejse ind i kaffens verden. Vores største ønske er at skabe stunder, hvor en kop kaffe får dig til at pause op, reflektere og nyde rejsen. Kaffe repræsenterer vores drøm sat i bevægelse, en drøm der binder terroir, varietet og kyndig forarbejdning sammen.

Ristningskunsten forvandler et simpelt frøs potentiale til en righoldig poesi, en lovsang til jorden, der ender i din kop. Vi forpligter os til denne indsats, når rejsen kulminerer; til at dele en kop kaffe, til det afgørende øjeblik, når den første slurk tages.

CONCEPT & DIRECTION MARTIN RIETTI & FEDERICO GRACIANO

PRODUCER LUCA DOBRY

DP PAW GISSEL

FOCUS PULLER & AC BRENNAN GOLDSTEIN

EDIT PAU LUZÓN GRADING ARMALEO

MUSIC & SOUND DESIGN BDS POST. 

SUPERVISOR AMBAR MALLMANN

GRAPHIC DESIGN MAX LAFOLIE

FEATURING ESBEN PIPER (LA CABRA), FEDERICO GRACIANO (ACID CAFÉ), FLYNN MCGARRY (GEM), IAN WALLA (LA CABRA NYC)

HUGE THANKS TO ALL LA CABRA NYC STAFF

SPECIAL THANKS TO CHELSIE L. CRAIG, MELANIE P. SMITH, PEGAH FARAH, DU-ALL CAMERA, HALEY FROM METROPOLIS POST NEW YORK, GUSTAVO SZULANSKY, BRENDA PUNSKY, MATHIAS LAUSTRUP, FLYNN MCGARRY