Fælles værdier

Med Bolia deler vi en kreativ passion for bæredygtighed, håndværk og den skandinaviske æstetik og mentalitet. De tilbyder en sæsonkollektion af talentfulde designere fra hele verden, meget lig vores udvalg af sæsonbestemte kaffer, der kommer fra innovative producentpartnere på tværs af kaffebæltet. De søger også muligheder for at sløre grænserne mellem kreativitet, mode, musik, kunst og i dette tilfælde kvalitetsmæssige sanseoplevelser.

Begyndelsen

Tidligt i 2019 mødtes vi med Bolia-teamet og diskuterede, hvordan en simpel og praktisk tilgang til at brygge en kop filterkaffe kunne tilføre mere værdi til kundeoplevelsen i hver enkelt butik. Mens vi holdt de vigtige grundlæggende elementer ved brygning i tankerne, såsom vandkvalitet, malet og brygopskrifter, landede vi på en udstyrssammensætning og brygstation, der ville være venlig at bruge og vedligeholde i en travl detailhandelsbutik. Vores endelige bar var centreret omkring brygning med en semi-automatisk Moccamaster, et Claris Prime filter fra Everpure til optimalt vand og en Wilfa SVART Uniform Grinder til frisk malet kaffe. Efter at have afprøvet en prototypebar i deres flagskibsbutik i Aarhus, var vi klar til at udrulle brygbarren til over tyve konceptbutikker i hele Europa.

Udtalelse fra Suzanne Nørholm, Bolia om vores samarbejde - Januar 2024

Hvad betyder kvalitetskaffe for Bolia?

Samarbejdet er blevet bragt til live af vores fælles fokus på ærlige materialer og respekt for godt håndværk. La Cabra er omhyggelige, når de vælger deres råmaterialer, og prioriterer deres ærlige og økologiske smag. Og det gør vi også. Og dette er præcis grundlaget for samarbejdet, som er baseret på vores fælles værdier om bæredygtighed, ærlighed, gennemsigtighed og ekstraordinært håndværk. Uanset om det drejer sig om traditionelt træhåndværk eller lækker kaffebrygning.


Hvorfor faldt Bolias valg på La Cabra?

Vi elsker at arbejde med andre passionerede sjæle, som bekymrer sig lige så meget om deres håndværk som vi gør - og vi deler endda den samme hjemby, Aarhus.

Vi tror på, at ekstraordinære ting sker i krydset mellem innovation og tradition. Og denne tilgang bliver genkendt, når vi sammen med andre kreative sind skaber designkollektioner og oplevelser. Oplevelser, der ikke er begrænset til design, men derimod omfatter alle sanser, og som er forenet af en fælles passion. Alt sammen for at dele vores kreativitet, udfordre vores syn på livet og forblive nysgerrige på verden omkring os. Det er ideen bag vores kreative samarbejde med La Cabra Coffee.


Hvad er det første, der kommer til at tænke på, når du tænker på La Cabra?

Brillant håndværk - og selvfølgelig verdensklassekaffe.


Hvad er din oplevelse af samarbejdet med La Cabra?

Vores samarbejde med La Cabra & Dane fra teamet er meget positivt. Dane har været imødekommende, og opmuntringen fra hans side er bestemt positiv for vores forhold. Gennem regelmæssige møder og opfølgning på samarbejdet har Dane vist stor professionalisme. Derudover er Dane generøs med at dele sin viden og ekspertise med os, hvilket har været meget værdifuldt. Vi glæder os til at fortsætte vores samarbejde.

Partnerskaber & Konsultation

Vores kunder sigter generelt mod at give deres kunder en moderne specialkaffeoplevelse med stærkt fokus på kvalitetsråvarer. Vi hjælper dig med at opfylde dette behov med vores indkøbsprogram, vores risteristil og omhyggelig kvalitetskontrol på risteriet. Du kan læse mere om La Cabras unikke stil ved at bruge fanen 'Forbind' i menuen ovenfor.

Hvis du ønsker det, kan vi hjælpe dig med at forbedre din baropsætning og barista-færdigheder med vores træningsprogram. Ved at dele vores omfattende viden om kaffeindkøb, ristning, vandfiltrering og brygning sigter vi på at hjælpe kunder med at få en dybere værdsættelse af velsmagende kaffe og kommunikere mere meningsfuldt med deres kunder.