Stilling Bager 

Arbejdsgiver La Cabra Bakery Borggade

Lokation Aarhus

Ansøgningsfrist 31. maj

Vi søger en dedikeret og nysgerrig bager til fuldtid til La Cabra Bakery i Borggade. Formel uddannelse er ikke nødvendig, men vi forventer at du har erfaring fra at arbejde i køkken fra tidligere.

La Cabra er i Aarhus kendt for sine nærværende og hyggelige cafemiljøer, hvor vi serverer velbrygget kaffe og veludført bagværk. Også vores bageri i Borggade har travlt, hvor efterspørgslen efter kvalitetsbagværk stadig er stødt stigende.

Vi bager alt vores brød på surdej, så har du kendskab til surdej, er det en fordel, men ikke et must. Centrale områder i denne stilling vil omfatte tæt samarbejde med vores hovedbager, følge komplekse og specifikke opskrifter, bage til vores caféer, bage til engroskunder og arbejde i et åbent bageri med gæster. Den succesfulde kandidat vil have en positiv can-do indstilling, stærke interpersonelle færdigheder, meget strukturerede arbejdsvaner og ønsket om at arbejde og vokse med et dedikeret team af kvalitetsbevidste bagere.

Vi bager alt vores brød på surdej, så har du kendskab til surdej, er det en fordel, men ikke et must. 

Kreativt og energisk produktionsteam

Du bliver en del af et kreativt og energisk produktionsteam på i alt 11 mennesker, der arbejder med både brød og konditori. La Cabra Bakery er en ung virksomhed i vækst, og vi praktiserer en kultur, hvor vi hjælper hinanden med de opgaver, der måtte opstå.

Stillingen er fuldtid, og arbejdstiden varierer i tidsrummet mandag - søndag kl. 04 - 14.00, dvs. både i hverdage og weekender. Da vi er en produktionsvirksomhed, hvor vi aldrig 100% ved, hvad dagen bringer, har vi brug for, at du er fleksibel ift. dine arbejdstider.

La Cabra har netop åbnet endnu en café - denne gang på Aarhus Ø, hvor bageriet også leverer bagværk til. Vi har altså travlt i bageriet, og vi har brug for kollegaer, der kan tage ansvar og løbende udføre kvalitetskontrol på vores produkter, så de lever op til de høje standarder, vi er kendt for.

Ansøging

Lyder en bager-stilling hos os, som det næste rigtige skridt på din karrierevej? Så tøv ikke med at sende din ansøgning til jobs@lacabra.dk inden d. 1. maj. Skriv gerne ”Bager” i emnefeltet. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte konditorchef Line Gorm på line@lacabra.dk

Vi glæder os til at læse din ansøgning. 

Hos La Cabra prioriterer vi dine fortrolige oplysninger og din ret til privatliv. Du kan læse om vores behandling af dine persondata, når du søger et job hos La Cabra, i denne privatlivspolitik.

Stilling Bager 

Arbejdsgiver La Cabra Bakery

Lokation Aarhus

Ansøgningsfrist 1. maj

Udlært bager med lysten til at lære fra sig til bageri i Aarhus

Er du færdigudlært bager og trives du i en nøgleposition med ansvar og evnen til at lære fra dig? Så har du nu muligheden for at blive en central del af produktionsteamet bag La Cabra Bakery, hvor vi søger en bager til vores surdejsbageri i Aarhus centrum.

La Cabra er i Aarhus kendt for sine nærværende og hyggelige cafemiljøer, hvor vi serverer velbrygget kaffe og veludført bagværk. Også vores bageri i Borggade har travlt, hvor efterspørgslen efter kvalitetsbagværk stadig er stødt stigende.

Derfor søger vi nu en udlært bager, der skal have det primære ansvar for vores to bagerlærlinge. Du skal altså trives i en rolle med ansvar og have lysten til at lære fra dig. Du vil komme til at arbejde både med brøddeje, laminering og afbagning ved ovnen. Specielt på ovnen i afbagningsfasen, har vi brug for en kaptajn, der tager styring og ved, hvordan et godt afbagt produkt tager form. Denne rolle ser vi gerne blive din. Derudover er det vigtig, at du har erfaring i arbejdet med laminering. 

Vi bager alt vores brød på surdej, så har du kendskab til surdej, er det en fordel, men ikke et must. 

Kreativt og energisk produktionsteam

Du bliver en del af et kreativt og energisk produktionsteam på i alt 11 mennesker, der arbejder med både brød og konditori. La Cabra Bakery er en ung virksomhed i vækst, og vi praktiserer en kultur, hvor vi hjælper hinanden med de opgaver, der måtte opstå. 

Stillingen er fuldtid, og arbejdstiden varierer i tidsrummet mandag - søndag kl. 04 - 14.00, dvs. både i hverdage og weekender. Da vi er en produktionsvirksomhed, hvor vi aldrig 100% ved, hvad dagen bringer, har vi brug for, at du er fleksibel ift. dine arbejdstider.

Til foråret 2024 åbner La Cabra endnu en café - denne gang på Aarhus Ø, hvor bageriet også skal levere bagværk til. Vi har altså travlt i bageriet, og vi har brug for kollegaer, der kan tage ansvar og løbende udføre kvalitetskontrol på vores produkter, så de lever op til de høje standarder, vi er kendt for. 

Ansøging

Lyder en bager-stilling hos os, som det næste rigtige skridt på din karrierevej? Så tøv ikke med at sende din ansøgning til jobs@lacabra.dk inden d. 1. maj. Skriv gerne ”Bager” i emnefeltet. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte konditorchef Line Gorm på line@lacabra.dk

Vi glæder os til at læse din ansøgning. 


Hos La Cabra prioriterer vi dine fortrolige oplysninger og din ret til privatliv. Du kan læse om vores behandling af dine persondata, når du søger et job hos La Cabra, i denne privatlivspolitik.