Bryggeguide

Iskaffe

Når vi eksperimenterer med iskaffe, er det typisk en en udfordring at undgå de tunge og kraftige smage, fremfor den mere lyse og frugtige karakter, som vi generelt sigter efter. I denne opskrift modvirker vi dette, ved bevist at underekstrahere kaffen, og dermed opløse mindre kaffe i brygget end normalt. Vi fremhæver derved kaffens syre og lyse aromatiske smage, imens vi stadig holder en balance i drikken. Denne opskrift passer godt til kaffer med højt syreindhold, og vil skabe en frisk sommerdrik. Prøv opskriften med denne måneds kaffeabonnement.

Iced coffee brew guide

Data

Equipment:
AeroPress, Vægt, Timer, Kværn, Bryggekande

Vand:
180g - 92-94C

Is:
60g

Kaffe:
19g

Metode

1. Placer din Aeropress på hovedet.

2. Put isterningerne (60g) ned i din bryggekande.

3. Opvarm minimim 180g vand i en kedel.

4. Kværn kaffen (19g) en smule finere end en filterindstilling.

5. Put kaffen i din Aeropress, placer på vægten og nulstil.

6. Start tiden og hæld 180g varmt vand over kaffen.

7. Rør rundt to gange.

8. Put filterlåget på, vend din Aeropress om og placer på bryggekanden med isterninger.

9. Når der er gået 90 sekunder, trykker du din Aeropress ned i 30 sekunder.

10. Klar til servering

Discovery kaffeabonnement

To unikke kaffer hver måned

Ved at købe kaffe fra betroede og dedikerede partnere rundt om i verden og gennem vores single-roast filosofi, håber vi at fremvise ikoniske kaffer på den mest mulig gennemsigtige og delikate måde.

Fra

Kr. 169,00

Gratis forsendelse | Ingen binding

Se denne måneds kaffer
-->