Discovery Subscription (2020, 11) - Buenos Aires - Danish - Teaser

Discovery kaffeabonnement præsenterer

Buenos Aires

 • I denne måned præsenterer vi en ny forbindelse vi har skabt i et land som vi endnu ikke er så bekendte med.

 • Det er første gang vi frigiver en kaffe fra Nicaragua, et kaffeland som vi har haft på vores radar i lidt tid nu.

 • Luis Emilio Valladarez dyrker kaffe i Nueva Segovia, som ligger tæt på grænsen til Honduras.

 • Begge partier er af sorten Java, som er kendt for blomsteragtige og livlige kopper.

 • Den første kaffe er den natural-behandlede Java, en kop med noter af tropisk frugt og blomster og et fundament af mælkechokolade.

 • Den anden kaffe er den vaskede Java, som er mere blid med sine fine jasmin-noter. Den er frisk og mineralsk med en te-agtig konsistens.

 • Køb denne måneds abonnoment og lær mere om Nicaragua, Cafetalera Buenos Aires og Java sorten.

Ude nu

Discovery kaffeabonnement

Fordele

 • To unikke kaffer hver 4. uge.
 • Bliv klogere på kafferne og deres forarbejdning.
 • Førsteret til køb af nye eksklusive kaffer.
 • 15% rabat på alle kaffer fra webshoppen.
 • 15% rabat på alt udstyr over 199 DKK.
 • Eksklusive rabatter kun for abonnenter.

Fra

Kr. 169,00

Gratis forsendelse | Ingen binding

Køb Om kaffeabonnement

Kaffens indflydelse

Lidt ligesom i sidste måned er disse kaffer resultatet af vores udforskning af nye kafferegioner. Vi fandt disse to partier under en blindcupping hos vores venner i Belco, og vi vidste med det samme at vi var nødt til at dele dem med jer abonnenter. I både den vaskede og den natural-behandlede kaffe ser vi klare træk fra Java-sorten, som er blevet meget populær blandt kvalitetsfokuserede kaffebønder i Nicaragua. Nicaragua er et af de fattigste lande i Mellemamerika, og 80% af befolkningen lever for hvad der svarer til mindre end $2 om dagen. Landets økonomiske grundlag er meget afhængigt af afgrøder, som udgør over 15% af Nicaraguas GDP og 60% af deres eksport. Derfor kan udviklingen med produktion af kaffe af højere kvalitet, og dermed højere kaffepriser, have en positiv indflydelse på den Nicaraguanske økonomi og arbejdsforhold i landområder.

Køb denne måneds abonnoment og lær mere om Nicaragua, Cafetalera Buenos Aires og Java sorten.

Første kaffe - Nicaragua

Buenos Aires
Natural Java

Kaprifolie, Mango og Mælkechokolade
(250g)

Olman udvælger bær fra de laveste dele af gården til behandling med natural-processen, da han føler at det giver mere intensitet i koppen. I dette parti ser vi Javaens træk skinne igennem i kaprifolie-noterne, mens natural-processen bidrager med sødme og konsistens til koppen i form af frugtig mango og cremet mælkechokolade.

Anden kaffe - Nicaragua

Buenos Aires
Washed Java

Jasmin, Cantaloupe og Sort te
(250g)

Vaskeprocessen bevarer Javaens træk på den mest gennemsigtige måde, og sørger for at de virkelig kan skinne igennem i en ren og klart kop fuld af jasmin, som følges af frisk melon og en fin afrunding som minder om sort te.

1 x kaffe

Buenos Aires - Natural Java
(250g)

2 x kaffe

Buenos Aires - Natural Java
(250g)

Buenos Aires - Washed Java
(250g)

Ude nu

Discovery kaffeabonnement

Fordele

 • To unikke kaffer hver 4. uge.
 • Bliv klogere på kafferne og deres forarbejdning.
 • Førsteret til køb af nye eksklusive kaffer.
 • 15% rabat på alle kaffer fra webshoppen.
 • 15% rabat på alt udstyr over 199 DKK.
 • Eksklusive rabatter kun for abonnenter.

Fra

Kr. 169,00

Gratis forsendelse | Ingen binding

Køb Om kaffeabonnement

Om Discovery

Hvorfor vi har et abonnement

Vores Discovery-abonnement giver os muligheden for at dele nye kaffeoplevelser med jer hver måned og tage jer med på en rejse gennem kaffens skiftende årstider. Sådan får du muligheden for at smage nye partier fra hele kaffens verden mens de er friske og i sæson. Vi stræber efter at finde de lækreste og mest tankevækkende kaffer vi kan finde, og vi arbejder sammen med en gruppe af innovative og engagerede partnere, som vi har mødt gennem vores år i kaffeindustrien. Vi bliver inspireret af at dele den råvare som de har arbejdet så hårdt for at fremelske, og af at fortælle om hvert eneste skridt i kaffens rejse til din kop. For eksempel har terroir, sort, behandling og en masse andet en stor indflydelse på bønnens liv.

Vi sigter altid at fortælle en historie

Ved at smage kafferne side om side kan man allerbedst forstå og værdsætte hver af disse faktorers betydning, og vores mest populære abonnement giver dig muligheden for at opleve to kaffer hver måned. Somme tider vil det være forskellige sorter eller forskelligt behandlet kaffe af samme sort fra samme gård eller region, og somme tider er det to parallelle partier fra producenter i hver sin ende af kaffebæltet. Vi fokuserer på de aspekter af kaffe vi finder interessante lige nu, og vi sigter efter altid at fortælle en historie med de kaffer vi udvælger. Når vi deler vores kaffe på denne måde, giver det os også mulighed for at udvide vores kaffehorisonter sammen, og opbygge et fælles sprog både når det drejer sig om smagsoplevelse og præferencer indenfor kaffe.

Vi er altid klar til at fortsætte samtalen med jer gennem vores Webshop-portal, uanset om I har et praktisk spørgsmål eller I har lyst til at tale om denne måneds kaffer. Vi ser blot os selv som et bindeled mellem jer og nogle af verdens bedste kaffer og de folk, der producerer dem. Disse mennesker inspirerer os, og vi gør vores ypperste for at dele deres kaffe og deres historier med de mennesker, som sætter allermest pris på dem.