Partnerhistorie - Sonny

Sonny er en typisk københavnercafé, der drives af David og Sara; det er en moderne hybrid, der kombinerer kaffebar og spisested i hjertet af storbyen. Med sin beliggenhed tæt på Strøget i et af byens historiske kvarterer tiltrækker Sonny en jævn strøm af turister, men mest af alt fungerer caféen som et andet hjem for de mange loyale københavnere, der med tiden er blevet stamgæster og venner af huset.

David

David er født og opvokset i København og er kvarterets lokale, karismatiske barista. Han er altid rap i replikken, og med sin naturlige charme og skarpe smagssans er han den ideelle vært. David er også ambitiøs og drømmer altid om måder, hvorpå han kan gøre Sonny endnu større. Han begyndte at arbejde på restaurant, da han var 15 år og flyttede herefter en årrække til Paris; han inspireres af den kulinariske scene i Paris og stifter for første gang bekendskab med specialkaffe, mens han arbejder for Costume. Senere vender David atter hjem til København, hvor han hurtigt påtager sig et større ansvar i arbejdet med at drive anerkendt restauranter rundtom i byen. Bevæbnet med viden og erfaring leder han nu Sonny i den retning, han drømmer om.

Sara

Med sin store kreativitet og initiativrigdom definerer Sara det kulinariske aspekt på Sonny. Saras tilgang til sit arbejde er yndefuld og seriøs, og man vil ofte finde hende dybt koncentreret i det nyopførte køkken hos Sonny Times, hvor hun har travlt med at tilberede retterne på menukortet. Hun arbejder også altid hårdt for at perfektionere opskrifter på hjemmelavet brød og kage eller eksperimenterer med fremtidige idéer til menukortet. Sara har brugt seks år på at læse samfundsvidenskab på universitet og mange flere på at perfektionere sine kulinariske færdigheder. Hendes intuitive og ærlige tilgang til madlavning udgør den perfekte blanding, og hendes hårde arbejde afspejler sig på menukortet, der byder på lækre morgenmads- og frokostretter, der består af lokale, økologiske råvarer og afspejler årstiderne skiften.

Fotos: Nikolaj Thaning Rentzmann

Inspiration

Sonny har været en del af lokalsamfundet siden januar 2017 og har gennem årene opbygget et stærkt, lokalt ry. David og Sara har på deres fælles rejse været med til at opbygge Sonnys karakter. De komplementerer hinanden, men de udfordrer også konstant hinanden til at skabe den bedste, mest ærlige og kvalitetsbevidste oplevelse for deres kunder. I sit arbejde bag baren trækker David på sin erfaring som barista hos Costume og sin baggrund som sommelier. Da vi første gang delte vores kaffe med David, fandt vi straks en delt påskønnelse af smag og klar kaffe. Vores forhold udviklede sig herfra og bygger i dag på en åben og ærlig kommunikation om smag samt en fælles stræben efter at servere den bedst mulige kaffe på Sonny. En af hovedudfordringerne var at finde det ideelle vandfiltreringssystem, der kunne klare det hårde, lokale vand i København; i dette tilfælde blev vi enige om et Everpure Conserv 75 R/O-system. Vi har delt utallige bryggevejledninger og -opskrifter med hinanden og har endda opkøbt et sæsonbestemt parti, der eksklusivt er at finde på menuen hos Sonny. For nylig er vi begyndt at dele opskrifter til en nyligt implementeret håndbryggemenu, der består af vores mest sjældne og begrænsede partier. At have været en del af Sonnys rejse har været yderst inspirerende for os hos La Cabra, og vi har især nydt at beskæftige os med kaffe-elementet.

Besøg

Vi føler en stor grad af stolthed, når vi foreslår Sonny som det første stop for dem, der er på jagt efter en god kop kaffe i København. Hos Sonny går vores sæsonbestemte kaffer hånd i hånd med de lækre, hjemmelavede retter og den pulserende, sociale energi. Ambitionen og planerne om at ekspandere konceptet kulminerede med åbningen af 'Sonny Times'. Efter at have erhvervet nabolokalerne begyndte David og Sara omhyggeligt at planlægge et nyt køkken og et privat spise- og mødelokale. Sonny Times åbnede i juni og gav Sara plads til yderligere at perfektionere sine evner i et køkken. Det unikke koncept giver i dag gæsterne mulighed for at afholde møder og events i intime og velindrettede lokaler.


Partnerskab & rådgivning

Vores klienter stræber generelt efter at give deres kunder en moderne oplevelse i specialkaffens verden med stor vægt på kvalitetsråvarer. Vi hjælper dig med at opfylde dine behov gennem vores indkøbsprogram, vores ristningsstil og vores strenge kvalitetskontrol i risteriet. Du kan læse mere om La Cabras unikke fremgangsmåde ved at klikke på 'Forbind' i menuen ovenfor. Hvis I ønsker det, kan vi hjælpe jer med at forbedre jeres baropsætning og baristafærdigheder med vores træningsprogram. Ved at dele ud af vores omfattende viden om kaffeindkøb, ristning, vandfiltrering og brygning sigter vi efter at hjælpe vores klienter med at opnå en dybere forståelse for og påskønnelse af smagfuld kaffe samt at hjælpe vores klienter med at kommunikere mere meningsfuldt med deres kunder.

Kontakt