La Cabra 

Privatlivspolitik

Den 26. november 2021

Tak fordi du besøger La Cabras hjemmeside og læser vores privatlivspolitik. Hos La Cabra er vi forpligtede til at beskytte vores kunders privatlivsret. Formålet med denne side er at forklare dig på et lettilgængeligt sprog, hvilke personlige oplysninger og data La Cabra indsamler om dig, samt hvad de bruges til. Du kan også læse om, hvordan vi håndterer og beskytter personlige oplysninger samt hvilke rettigheder og valg, du har.

Dine personlige oplysninger eller data er alle informationer, der identificerer dig, verificerer din identitet og kan linkes til dig og dine transaktioner, adfærd eller præferencer. Afhængigt af dine aktiviteter på vores hjemmeside kan du f.eks. give os personlige oplysninger såsom dit fulde navn, kontaktoplysninger, kreditkortoplysninger, kontooplysninger, fødselsdato, brugernavn og adgangskode, demografi og mere. Dette er blot nogle få eksempler, så gennemgå venligst denne privatlivspolitik omhyggeligt, og fortæl os, hvis du har nogle bekymringer i forhold til dine personlige oplysninger, som du gerne vil have, at vi skal se nærmere på. any concerns you would like for us to address regarding your personal information.

Denne privatlivspolitik gælder for hjemmesiden www.lacabra.dk. Vores hjemmeside kan indeholde links til websteder, der ejes og drives af andre virksomheder. Denne privatlivspolitik gælder ikke for websteder og tjenester, der ejes og drives af tredjeparter. Udtrykket "din computer" henviser til enhver computer, tablet, smartphone eller anden enhed, du bruger til at få afgang til vores hjemmeside.

Vi opdaterer denne privatlivspolitik fra tid til anden. Hvis vi foretager væsentlige ændringer, vil vi offentliggøre den opdaterede privatlivspolitik her på siden og tilsvarende ændre datoen øverst på siden. Vi opfordrer dig til at holde øje med opdateringer og ændringer i vores privatlivspolitik ved at tjekke denne dato, når du går ind på vores hjemmeside.

Oplysninger, vi indsamler og behandler

Tjenester og webshop

  • Vi indsamler og behandler dine personoplysninger, når du bruger vores tjenester eller webshop, herunder dit for- og efternavn, brugernavn, adgangskode, e-mailadresse, forretningsoplysninger i forbindelse med engrossalg, postadresse, telefonnummer, kontooplysninger såsom kreditkortnummer, oplysninger om dine transaktioner på vores hjemmeside, herunder hvilke produkter, du køber og hvor ofte, du køber dem samt andre oplysninger, du giver os. Du kan også give os oplysninger om andre personer, f.eks. når du beder os om at sende et gavekort.

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler om dig, på en række forskellige måder, herunder:

Til at indgå en kontrakt med dig (Artikel 6(1)(b) i GDPR), herunder:

  • behandle dine køb af eller anmodninger om produkter eller tjenester.
  • kommunikere med dig omkring ordrer, køb, returneringer, tjenester, konti, programmer og konkurrencer.
  • besvare dine kundeserviceforespørgsler og anmodninger om information.

Til vores legitime forretsningsformål (Artikel 6(1)(f) i GDPR), herunder:

  • forbedre vores tjenester og generelle markedsføringsformål såsom målretning ('targeting').

For at overholde vores juridiske forpligtelser (Artikel 6(1)(c) i GDPR), herunder:

  • for eksempel at bogføre relevante dokumenter og optegnelser til interne, administrative formål og som påkrævet af gældende lovgivning, herunder at give vigtige oplysninger om produktsikkerhed og meddelelser om tilbagekaldelse af produkter.

På baggrund af dit samtykke (Artikel 6(1)(a) i GDPR), herunder:

  • via e-mail og andre elektroniske midler at sende dig personlige kampagner og særlige tilbud eller informere dig om produkter og begivenheder eller til andre salgsfremmende formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os som angivet nedenfor.

Vi behandler dine personlige oplysninger så længe, at du er registreret som kunde hos os. Hvis du ønsker at slette din konto, bedes du kontakte os som angivet nedenfor. Vi sletter dine personoplysninger 3 år efter, at din konto er deaktiveret, eller at du trækker dit samtykke tilbage, medmindre vi er juridisk forpligtede til at opbevare personoplysningerne i en længere periode.

Cookies

Vi indsamler oplysninger i forbindelse med din enhed og browser, såsom typen af enhed, du bruger, dit styresystem, browseren, du bruger, din internetudbyder, din IP-adresse, din enhed og mobilannonce-id'er, hjemmesiden, der henviste dig til vores hjemmeside, de hjemmesider, du besøger (inklusive datoen og klokkeslættet, du besøgte dem), de tjenester eller funktioner, du får adgang til eller bruger (inklusive datoen og klokkeslættet for din adgang eller brug) samt emnet for de annoncer, du klikker på eller kører musen hen over, oplysninger om placeringen af din enhed for at hjælpe os med at forstå, hvordan vores hjemmeside bliver brugt og for at kunne levere mere relevante annoncer. For eksempel kan vi indsamle oplysninger, du deler med sociale netværk såsom Facebook. Ved at indsamle yderligere oplysninger om dig kan vi give dig produktanbefalinger og særlige tilbud, der i højere grad er relevante for dig.

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler om dig, på en række forskellige måder, herunder:

  • til at placere cookies på baggrund af dit samtykke (Artikel 6(1)(a) i GDPR). Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at følge instruktionerne i vores cookiepolitik.
  • til vores legitime forretningsformål for at kunne yde den bedste service for dig (Artikel 6(1)(f) i GDPR).)

Vi behandler dine personlige oplysninger, der er indsamlet i forbindelse med vores placering af cookies, indtil disse cookies slettes.

Cookie policy

Kandidater, der søger job hos os

Vi indsamler oplysninger om dig, hvis du ansøger om et job hos os. Disse oplysninger inkluderer blandet andet navn, kontaktoplysninger, fotos, information om uddannelse, jobhistorik, personlig profil, offentligt tilgængelige oplysninger, herunder persondata, som du har opgivet i forbindelse med dine sociale mediekonti som f.eks. Facebook eller LinkedIn.

Vi bruger oplysningerne, vi indsamler om dig, på en række forskellige måder, herunder:

  • Til at kunne lave en kontrakt med dig (Artikel 6(1)(b) i GDPR) og med det formål at både du og vi på legitim vis kan få adgang til din ansøgning (Artikel 6(1)(f) i GDPR).
  • På grundlag af dit samtykke (Artikel 6(1)(a) i GDPR). Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Hvis vi behandler særlige kategorier af personoplysninger (følsomme personoplysninger i henhold til Artikel 9(2) i GDPR) omkring dig eller dit CPR-nummer, fordi du på eget initiativ har inkluderet sådanne personoplysninger i dit ansøgningsmateriale, betragtes din videregivelse af disse personoplysninger som samtykke til vores behandling af dine personoplysninger under rekrutteringsprocessen (ved opfordrede ansøgninger), eller indtil vi har vurderet, om vi vil gemme dit ansøgningsmateriale i et tidsrum med henblik på en eventuel fremtidig ansættelse (uopfordrede ansøgninger).

Hvis din ansøgning ikke fører til ansættelse hos os, vil vi normalt opbevare dine personoplysninger indtil rekrutteringsprocessen er overstået, hvorefter vi vil slette dine personoplysninger.

Hvis vi anmoder om at få lov til at gemme din ansøgning i en periode efter rekrutteringsprocessens afslutning, vil vi bede om dit udtrykkelige samtykke i overensstemmelse med Artikel 6(1)(a) i GDPR/p>

Der kan være specifikke tilfælde, hvor vi gemmer dine personoplysninger i en længere periode med henblik på at kunne forsvare os mod eventuelle retslige krav. I sådanne tilfælde vil vi opbevare dine personoplysninger i overensstemmelse med de gældende forældelsesregler i henhold til Artikel 6(1)(f).

Hvis du har sendt en uopfordret ansøgning til os, opbevarer vi den, indtil vi har vurderet, om det er hensigtsmæssigt for os at opbevare den med henblik på en eventuel senere ansættelse. Hvis vi synes, at vi har et formål med at opbevare din ansøgning, vil vi anmode om dit samtykke til at opbevare din ansøgning i 6-12 måneder afhængigt af hvilken stilling, du søger. Ellers sletter vi din ansøgning, når vi har foretaget ovenstående vurdering og givet den nødvendige feedback til dig.

Sådan deler vi dine oplysninger

Vi deler dine oplysninger under følgende omstændigheder:

La Cabra deler dine oplysninger med tilknyttede virksomheder med henblik på ledelse og analyse, beslutningstagning og andre virksomhedsformål. For eksempel kan vi finde på at dele dine informationen med vores tilknyttede virksomheder for at kunne administrere vores abonnementsservice, behandle ordrer og forespørgsler og for at udvide og promovere vores produkter, servicetilbud og tjenester.

Når vi arbejder med tjenesteudbydere - Vi deler dine oplysninger med tjenesteudbydere, der udfører supportopgaver for os såsom behandling af dine kreditkortoplysninger, hjemmesidebrug, e-mail- og postlevering, leveringer af produkter og tjenester, analysetjenester, markedsføring og vores abonnementsservice. Andre tjenesteudbydere hjælper os med at vurdere, udvikle og promovere kampagner og specielle tilbud, der kan interessere dig samt konkurrencer, begivenheder eller andre salgsfremmende formål - selvfølgelig med dit samtykke hvor det er påkrævet af gældende lovgivning.

Når vi arbejder på forretningstransaktioner - Hvis vi bliver involveret i en fusion eller en anden situation, der involverer overførslen af nogle af vores forretningsaktiver, kan vi dele dine oplysninger med forretningsenheder eller personer, der er involveret i forhandlingen eller overførslen.

Når delingen af informationer hjælper os med at beskytte lovlige interesser - Vi kan videregive dine oplysninger, hvis vi mener, at videregivelsen er påkrævet ved lov, en stævning eller en anden juridisk proces, hvis vi mener, at videregivelsen er nødvendig for at håndhæve vores aftaler eller politikker, eller hvis vi mener, at offentliggørelsen vil hjælpe os med at beskytte La Cabras, vores kunders eller vores partneres rettigheder, ejendom eller sikkerhed.

Når du giver samtykke - Vi kan videregive oplysninger om dig til andre virksomheder, hvis du giver os tilladelse eller beder os om at dele oplysningerne.

Internationale overførsler af personoplysninger

Nogle af de tredjeparter, med hvem vi deler dine personlige oplysninger, kan være placeret i USA og andre lande udenfor Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), herunder i lande, der muligvis ikke giver det samme niveau af databeskyttelse som i EU. Vi vil kun igangsætte eller godkende sådanne overførsler, hvis vi har et juridisk grundlag for overførslen, herunder et af følgende:

  • EU-Kommissionen har besluttet, at der er et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau i det pågældende land i henhold til Artikel 45 i GDPR.
  • Der er taget andre, passende sikkerhedsforanstaltninger såsom brugen af EU-Kommisionens standardkontraktklausuler (Standard Contractual Clauses) i overensstemmelse med Artikel 46(2)(c) i GDPR, eller
  • Hvis en eller flere af undtagelserne i Artikel 49 i GDPR gælder.

Dine rettigheder

Når vi behandler dine persondataoplysninger, har du en række rettigheder, der er beskrevet nedenfor.

Retten til adgang og retten til berigtigelse - Du har ret til at få adgang til de personoplysninger, vi behandler om dig. Du har også ret til at få berigtiget eventuelt ukorrekte personoplysninger.

Retten til at "blive glemt" - Under særlige omstændigheder har du ret til at få slettet dine personlige oplysninger før tidspunktet for vores almindelige, generelle sletning.

Retten til at begrænse behandlingen - Under særlige omstændigheder har du ret til at anmode om, at vores behandling af dine personoplysninger begrænses til opbevaring.

Retten til at gøre indsigelse - Under særlige omstændigheder har du ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, herunder når vores behandling af dine personoplysninger er baseret på vores legitime interesse i overensstemmelse med Artikel 6(1)(f) i GDPR.

Retten til at få overført personlige oplysninger (dataportabilitet) - Under særlige omstændigheder har du ret til modtage dine personlige oplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og til at få sådanne personoplysninger overført fra én dataansvarlig til en anden.

Du kan lære mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledningsmateriale på www.datatilsynet.dk.

Kontakt os venligst ved at følge en af metoderne beskrevet nedenfor, hvis du ønsker at udøve gældende rettigheder.

Sådan beskytter vi dine oplysninger

La Cabra beskytter dine oplysninger ved hjælp af tekniske, fysiske og administrative sikkerhedsforanstaltninger for at reducere risikoen for tab, misbrug, uautoriseret adgang, videregivelse eller ændring af dine oplysninger. Selvom vi bruger sikkerhedsteknologier og -procedurer til at beskytte dine personlige oplysninger, kan intet system eller netværk dog garanteres at være 100% sikkert.

La Cabra opbevarer kun dine oplysninger, så længe det med rimelighed er nødvendigt for ethvert givet formål.

Kontakt os

Vi modtager med glæde dine spørgsmål, kommentarer eller bekymringer vedrørende vores privatlivspolitik. Du kan kontakte La Cabras Privacy Compliance Officer eller vores GDPR-repræsentant på webshop@lacabra.dk. Angiv blot i emnefeltet, hvem du gerne vil i kontakt med


Stay bright
La Cabra

Åbningstider

La Cabra - Graven

Graven 20

8000 Aarhus C

Danmark

Åbningstider:

Man - Lør: 08:00 - 18:00

Søn: 09:00 - 17:00

La Cabra - Bakery

Borggade 4F

8000 Aarhus C

Danmark

Åbningstider:

Man - Lør: 07:00 - 18:00

Søn: 07:00 - 17:00

La Cabra - New York

152 2nd Ave

New York

United States

Åbningstider:

Man: Lukket

Tir - Fre: 08:00 - 18:00

Lør - Søn: 09:00 - 18:00

La Cabra - Bangkok

813 Charoen Krung Rd, Talat Noi, Samphanthawong

Bangkok 10100

Thailand

Åbningstider:

Man: Lukket

Tir - Fre: 08:00 - 17:00

Lør - Søn: 09:00 - 18:00

La Cabra - Sharjah

1F, House of Wisdom, Al Juraina 1

Sharjah

Forenede Arabiske Emirater

Åbningstider:

Søn - Tor: 09:00 - 23:00

Fre - Lør: 09:00 - 24:00

Graven 20

8000 Aarhus C

Danmark

Åbningstider:

Man - Lør: 08:00 - 18:00

Søn: 09:00 - 17:00

Borggade 4F

8000 Aarhus C

Danmark

Åbningstider:

Man - Lør: 07:00 - 18:00

Søn: 07:00 - 17:00

152 2nd Ave

New York

United States

Åbningstider:

Man: Lukket

Tir - Fre: 08:00 - 18:00

Lør - Søn: 09:00 - 18:00

813 Charoen Krung Rd, Talat Noi, Samphanthawong

Bangkok 10100

Thailand

Åbningstider:

Man: Lukket

Tir - Fre: 08:00 - 17:00

Lør - Søn: 09:00 - 18:00

1F, House of Wisdom, Al Juraina 1

Sharjah

Forenede Arabiske Emirater

Åbningstider:

Søn - Tor: 09:00 - 23:00

Fre - Lør: 09:00 - 24:00

Kontakt

Webshop

Marguerite Vibys Pl. 1

2000 Frederiksberg

Danmark

Har du et spørgsmål?

Skriv venligst til os i chatten.

Risteri

Marguerite Vibys Pl. 1

2000 Frederiksberg

Danmark

Marguerite Vibys Pl. 1

2000 Frederiksberg

Danmark

Har du et spørgsmål?

Skriv venligst til os i chatten.

Marguerite Vibys Pl. 1

2000 Frederiksberg

Danmark

DA
USD $