Kurv
Kurv

Din kurv er tom

Du vil måske også synes om:

La Cabra

High Volume Abonnement

Vores High Volume abonnement, er på grund af dets større volumen en god løsning for espresso elskeren eller dem med hårdtarbejdende kaffemaskiner.

La Cabra

High Volume Abonnement

Vores High Volume abonnement, er på grund af dets større volumen en god løsning for espresso elskeren eller dem med hårdtarbejdende kaffemaskiner.

HIGH VOLUME ABONNEMENT

Tote bag Sign up offer

Den nye Tote Bag fra Another Aspect er i tråd med det velkendte La Cabra-design og fremviser den ekspertise og kvalitet, som også er gennemgående i resten af kollektionen. Køb et abonnement og få en La Cabra x Another Aspect tote bag med din første levering.

Another Aspect x la cabra

Tote bag

Fremstillet på den samme fabrik i Porto, Portugal, som mange af vores andre produkter. La Cabra x Another aspect Tote Bag er fremstillet af 100% økologisk bomuld og designet i tråd med vores visuelle grafiske identitet. Another Aspect's detaljeorienterede tilgang til design kan ses i alt fra syninger, til indersiden der har en inderlomme til sikker opbevaring af mindre genstande.

Gratis forsendelse
til mere en 40 lande*

Nem administration af dit abonnement
Skip en forsendelse eller afmeld når som helst

Til alle bryggemetoder
Immersion, perkolation eller espresso

High Volume Abonnement

Nøje udvalgte omni-ristede kaffer fra nogle af vores yndlingsegne. Kaffen skifter 3-4 gange årligt i forbindelse med de skiftende sæsoner. På grund af den højere volume, er dette abonnement særligt velegnet for espresso elskeren eller dem med hårdtarbejdende kaffemaskiner.

  • Ny kaffe hvert kvartal
  • 15% på alle dine køb
  • Først i køen til sjældne kaffer
  • Eksklusivt indhold

NATURAL CATUAI

Capão Alto

Familien Paulosso har arbejde med kaffe i generationer, men som mange andre producenter i Cerrado Mineiro, blev de drevet ud af tidligere etablerede regioner, i dette tilfælde Paraná, på grund af de uforudsigelige vejrforhold. Kaffeproducerende familier begyndte at ankomme til Cerrado Mineiro i 1970’erne, hvor de opbyggede en blomstrende forretning, takket være de ideelle dyrkningsbetingelser, som sikrede et konsekvent udbytte af højkvalitets natural-kaffe.

Familien Paulosso ankom til stedet som skulle blive til Capão Alto, i 1993. De har langsomt udvidet projekterne igennem årerne og råder nu over 35 hektarer land. Disse 35 hektarer er fortinsvist beplantet med sorten Catuai, som er populær i Brasilien af flere årsager. Dens dværgvækst betyder at den er nemmere at plukke, hvilket fører til et højere udbytte for hvert landstykke. Natural-processen i dette parti er muliggjort af de altid tørre og varme vejrforhold under høsten, og det har ført til en fyldig og sød profil, drevet af nødder, chokolade og syltede frugter som er typiske for Cerrado regionen.

Gavekort

Giv et abonnement i gave

Det er muligt at give et abonnement i gave til en kaffeelsker du har kær. Det er muligt at skræddersy et abonnement; vælg mellem Discovery og High Volume, og hvor mange forsendelser du vil forære.

Gavekortet er digitalt, og fremsendes på e-mail, hvor det kan printes eller videresendes til den endelige modtager. Der medfølger instruktioner til hvordan gavekortet indløses.

Jonathan

At brygge kaffe er det første jeg gør hver morgen. Bryggeprocessen fungerer som en daglig, meditativ praksis, der hjælper mig med at centrere mig selv og minder mig om at værdsætte de simple og harmoniske aspekter ved livet.

Mette

Min første kop kaffe får jeg altid om morgenen. Jeg står op lidt før resten af familien, og mens jeg forbereder børnenes morgenmad, laver jeg en kop kaffe til mig selv.

Juuso

Specialkaffe er en moderne form for meditation for mig. Overordnet set handler det om kvalitet frem for kvantitet. At hælde vand over bønnerne hjælper mig med at komme ned i gear efter en travl dag på arbejdet.

Espresso Bryggeguide

Data

Hvile:
Mindst 3 uger

Vand:
Ca. 100 ppm

Temperatur:
95°C

Tryk:
9 bar

Kaffe:
17g (0,6oz)

Ekstraktion:
30-35 sekunder

Metode

Vi har en ret simpel fremgangsmåde når vi brygger espresso i vores kaffebarer. Kaffen hviler i mindst 3 uger, vi bruger rent vand med en hårdhed på omkring 100 ppm, og indstiller maskinen på 95 °C og 9 bar, hvilket giver os en perfekt afbalanceret ekstraktion af vores omni-ristede kaffer.

At kaffen ristes på denne måde, giver den en ret lang holdbarhed. Vi eksperimenterer ofte med vores kaffer over længere tid, og opdager stadig nye sider og potentialer mere end 3 måneder efter ristning. Vi anbefaler et blandingsforhold på lige over 1:2, vores grundopskrift anvender 17g (0,6oz) malet kaffe til en kop espresso på 38g (1,34oz).

Vi foretrækker at lade ekstraktionen vare 30 sekunder og ofte op til ca. 35, men det kan variere og afhænger af flere faktorer, blandt andet hvilken kaffekværn du bruger og sammensætningen af dit bryggevand. Smag med omhu og justér din brygning derefter.

Brygning

Espresso

For espresso anbefaler vi en ret lang hviletid efter kaffen er ristet, og i vores kaffebarer i Århus går vi efter at bruge kaffe der har hvilet i minimum 3 uger. Espresso afvejes altid en smule anderledes, idet vi måler ratioen af malet kaffe imod den færdige mængde espresso du ender ud med i koppen. Det gøres lettest ved at placere en lille vægt under din espressokop mens du brygger, så du kan veje espressoen efterhånden som koppen fyldes. Når vi brygger kaffe, anbefaler vi at starte med en 1:2 ratio af malet kaffe versus færdig espresso, og ellers at anvende de samme regler som ovenfor til at justere malingsgrad.

HIGH VOLUME ABONNEMENT

Udforsk kaffens verden med os

Vi fortsætter med glæde vores samtale med dig via vores webshopportal, hvad enten det drejer sig om praktiske spørgsmål eller en diskussion omkring denne måneds kaffe. Vi ser vores rolle som et simpelt bindeled mellem dig og nogle af de bedste kaffer i verden samt de mennesker, der producerer dem. Disse mennesker inspirerer os, og vi gør vores yderste for at dele både deres kaffe og deres historie med de mennesker, der værdsætter dem allermest.

Åbningstider

La Cabra - Graven

Graven 20

8000 Aarhus C

Danmark

Åbningstider:

Man - Lør: 08:00 - 18:00

Søn: 09:00 - 17:00

La Cabra - Bakery

Borggade 4F

8000 Aarhus C

Danmark

Åbningstider:

Man - Lør: 07:00 - 18:00

Søn: 07:00 - 17:00

La Cabra - New York

152 2nd Ave

New York

United States

Åbningstider:

Man - Søn: 08:00 - 18:00

La Cabra - Bangkok

813 Charoen Krung Rd, Talat Noi, Samphanthawong

Bangkok 10100

Thailand

Åbningstider:

Man: Lukket

Tir - Fre: 08:00 - 17:00

Lør - Søn: 09:00 - 18:00

Graven 20

8000 Aarhus C

Danmark

Åbningstider:

Man - Lør: 08:00 - 18:00

Søn: 09:00 - 17:00

Borggade 4F

8000 Aarhus C

Danmark

Åbningstider:

Man - Lør: 07:00 - 18:00

Søn: 07:00 - 17:00

152 2nd Ave

New York

United States

Åbningstider:

Man - Søn: 08:00 - 18:00

813 Charoen Krung Rd, Talat Noi, Samphanthawong

Bangkok 10100

Thailand

Åbningstider:

Man: Lukket

Tir - Fre: 08:00 - 17:00

Lør - Søn: 09:00 - 18:00

Kontakt

Webshop

Marguerite Vibys Pl. 1

2000 Frederiksberg

Danmark

Har du et spørgsmål?

Skriv venligst til os i chatten.

Wholesale

Marguerite Vibys Pl. 1

2000 Frederiksberg

Danmark

Har du et spørgsmål?

Kontakt os her

Marguerite Vibys Pl. 1

2000 Frederiksberg

Danmark

Har du et spørgsmål?

Skriv venligst til os i chatten.

Marguerite Vibys Pl. 1

2000 Frederiksberg

Danmark

Har du et spørgsmål?

Kontakt os her