La Cabra
High Volume Abonnement
Vores High Volume abonnement, er på grund af dets større volumen en god løsning for espresso elskeren eller dem med hårdtarbejdende kaffemaskiner.
La Cabra
High Volume Abonnement
Vores High Volume abonnement, er på grund af dets større volumen en god løsning for espresso elskeren eller dem med hårdtarbejdende kaffemaskiner.

High Volume Abonnement
Nøje udvalgte omni-ristede kaffer fra nogle af vores yndlingsegne. Kaffen skifter 3-4 gange årligt i forbindelse med de skiftende sæsoner. På grund af den højere volume, er dette abonnement særligt velegnet for espresso elskeren eller dem med hårdtarbejdende kaffemaskiner.
- Ny kaffe hvert kvartal
- 15% på alle dine køb
- Først i køen til sjældne kaffer
- Eksklusivt indhold

Vasket Caturra
La Union
Jorge Diaz dyrker sin kaffe lidt anerledes end mange andre producenter som vi arbejder med i Huehuetenango regionen. Gården La Union’s placering er lidt tættere på San Pedro Necta, og lidt længere sydpå end mikro-regionen Huista, hvor mange af de andre kaffer vi har arbejdet med i år dyrkes. San Pedro Necta meget tættere på hovedvejen til Mexico end Huista, hvilket får området til at føles meget mindre isoleret og vigtigst af alt giver bedre muligheder på kaffemarkedet. Diaz familien har kunne udnytte dette fuldt ud. Jorges bedsteforældre startede med en halv hektar land, meget ligesom mange af de andre producenter vi arbejder med i Huista, men opkøbte gennem de fire generationer der fulgte mere land for at udvide og har geninvesteret i kaffedyrkningen, og betyder at La Union idag besidder 13 hektar land, hvilket er kæmpestort i Huehuetenango.
Den adgang til markedet som mange Huista-producenter har gennem vores partnere fra Primavera kan være med til at gøre det muligt for nogen af de producenter vi samarbejder med mod nord at foretage samme udvidelse i de kommende år. Denne størrelse grund gør også at Diaz familien har haft en anden tilgang til kaffeproduktion, hvor de overvejende har plantet en sort kaffe - Caturra, og ved at ansætte specialiserede plukkere istedet for kun at have familien som arbejdsstyrke, og bruge større maskineri til forarbejdning. På trods af dette, er den klassiske Huehuetenango profil stadig tydeligt til stede i kaffen, omend mere afrundet, med noter af røde bær der underbygges af en karamel-sødme og en finish af sort te, der tilsammen minder en om te på tørret frugt.

Gavekort
Giv et abonnement i gave
Det er muligt at give et abonnement i gave til en kaffeelsker du har kær. Det er muligt at skræddersy et abonnement; vælg mellem Discovery og High Volume, og hvor mange forsendelser du vil forære.
Gavekortet er digitalt, og fremsendes på e-mail, hvor det kan printes eller videresendes til den endelige modtager. Der medfølger instruktioner til hvordan gavekortet indløses.

Espresso Bryggeguide
Data
Lys og afrundet
Ratio (kværnet kaffe-vægt: resultat espresso vægt): 1:3
Løbetid: 19-21 seconds
Vandtemperatur: 96°C
Vand: 50ppm
Tryk: 6 Bar
Fyldig og sødmefuld
Ratio (kværnet kaffe-vægt: resultat espresso vægt): 1:2.5
Løbetid: 29-32 seconds
Vandtemperatur: 92-94°C
Vand: 50ppm
Tryk: 6 Bar
Kombineret med mælk
120ml: 13g - 32.5g
180ml: 15g - 37.5g
220ml: 18g - 45g
Metode
Vi har to opskrifter som vi bruger som udgangspunkt, der har til formål at fremhæve forskellige elementer af kaffen når den brygges som espresso, mens den stadig giver et transparent billede af kaffens smagsprofil.
Lys og afrundet
Når kaffer med lyse karakteristiske noter brygges, der ofter har en høj densitet, bestræber vi os på at skabe et udtryk i koppen der fremviser de noter og muligheden for at skelne mellem de forskellige smagsnoter, hvor helheden og intensiteten i eftersmagen ofres. Det gøres ved at bruge en større ratio og lidt højere temperatur under brygningen, men en kortere bryggetid.
Fyldig og sødmefuld
Når vi brygger kaffer med en mere fyldig og sød profil sigter vi efter at fremhæve de dele af kaffen, med højere smagsintensitet og tekstur. Denne opskrift arter sig især godt når den kombineres med mælk, her anvender vi ofte naturligt forarbejdede kaffer, eksempelvis fra Brasilien.
Kombineret med mælk
For at skabe en balanceret kop, kan du variere mængden af espresso og stadig bevare samme ratio. Som eksempel, til vores standard kop størrelse, foreslår vi følgende kaffedoser og mængde espresso (vægt), med udgangspunkt i den espresso-opskrift vi henviser til som 'fyldig og sødmefuld'.
Til en standard 'medium' mælkekaffe, i en 180ml kop, anbefaler vi den følgende opskrift, igen med udgangspunkt i 'fyldig og sødmefuld'-opskriften.
15g ind
37,5g ud
32 sekunder
~140ml steamed mælk
Brygning
Espresso
For espresso anbefaler vi en ret lang hviletid efter kaffen er ristet, og i vores kaffebarer i Århus går vi efter at bruge kaffe der har hvilet i minimum 3 uger. Espresso afvejes altid en smule anderledes, idet vi måler ratioen af malet kaffe imod den færdige mængde espresso du ender ud med i koppen. Det gøres lettest ved at placere en lille vægt under din espressokop mens du brygger, så du kan veje espressoen efterhånden som koppen fyldes. Når vi brygger kaffe, anbefaler vi at starte med en 1:2 ratio af malet kaffe versus færdig espresso, og ellers at anvende de samme regler som ovenfor til at justere malingsgrad.

HIGH VOLUME ABONNEMENT
Udforsk kaffens verden med os
Vi fortsætter med glæde vores samtale med dig via vores webshopportal, hvad enten det drejer sig om praktiske spørgsmål eller en diskussion omkring denne måneds kaffe. Vi ser vores rolle som et simpelt bindeled mellem dig og nogle af de bedste kaffer i verden samt de mennesker, der producerer dem. Disse mennesker inspirerer os, og vi gør vores yderste for at dele både deres kaffe og deres historie med de mennesker, der værdsætter dem allermest.
Åbningstider
East Village Bakery - NYC
152 2nd Ave
10003 New York
United States
Åbningstider:
Man - Fre: 7:00 - 18:00
Lør - Søn: 8:00 - 18:00
Soho - NYC
284 Lafayette St
10012 New York
United States
Åbningstider:
Man - Fre: 7:00 - 18:00
Lør - Søn: 8:00 - 18:00
Graven - Aarhus
Graven 20
8000 Aarhus C
Danmark
Åbningstider:
Man - Lør: 8:00 - 18:00
Søn: 9:00 - 17:00
Borggade Bageri - Aarhus
Møntergade - København
Møntergade 3A
1116 Copenhagen K
Denmark
Åbningstider:
Man - Fre: 8:00 - 18:00
Lør - Søn: 9:00 - 17:00
Risteri - København
Marguerite Vibys Plads 8
2000 Frederiksberg
Danmark
Åbningstider:
Man - Fre: 8:00 - 17:00
Lør - Søn: Lukket
Talad Noi - Bangkok
813 Charoen Krung Rd, Talat Noi, Samphanthawong
10100 Bangkok
Thailand
Åbningstider:
Man: Lukket
Tir - Fre: 8:00 - 17:00
Lør - Søn: 8:00 - 17:00
Ari - Bangkok
304 Phahonyothin Road, Samsen Nai, Phaya Thai
10400 Bangkok
Thailand
Åbningstider:
Man - Fre: 08:00 - 17:00
Lør - Søn: 08:00 - 17:00
Muscat - Oman
Al Qurum Complex
113 Muscat
Oman
Åbningstider:
Man - Lør: 07:00 - 21:00
Søn: Lukket
152 2nd Ave
10003 New York
United States
Åbningstider:
Man - Fre: 7:00 - 18:00
Lør - Søn: 8:00 - 18:00
284 Lafayette St
10012 New York
United States
Åbningstider:
Man - Fre: 7:00 - 18:00
Lør - Søn: 8:00 - 18:00
Graven 20
8000 Aarhus C
Danmark
Åbningstider:
Man - Lør: 8:00 - 18:00
Søn: 9:00 - 17:00
Møntergade 3A
1116 Copenhagen K
Denmark
Åbningstider:
Man - Fre: 8:00 - 18:00
Lør - Søn: 9:00 - 17:00
Marguerite Vibys Plads 8
2000 Frederiksberg
Danmark
Åbningstider:
Man - Fre: 8:00 - 17:00
Lør - Søn: Lukket
813 Charoen Krung Rd, Talat Noi, Samphanthawong
10100 Bangkok
Thailand
Åbningstider:
Man: Lukket
Tir - Fre: 8:00 - 17:00
Lør - Søn: 8:00 - 17:00
304 Phahonyothin Road, Samsen Nai, Phaya Thai
10400 Bangkok
Thailand
Åbningstider:
Man - Fre: 08:00 - 17:00
Lør - Søn: 08:00 - 17:00
Al Qurum Complex
113 Muscat
Oman
Åbningstider:
Man - Lør: 07:00 - 21:00
Søn: Lukket
Kontakt
Webshop
Marguerite Vibys Pl. 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Har du et spørgsmål?
Skriv venligst til os i chatten.
Wholesale
Marguerite Vibys Pl. 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Har du et spørgsmål?
Marguerite Vibys Pl. 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Har du et spørgsmål?
Skriv venligst til os i chatten.
Marguerite Vibys Pl. 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Har du et spørgsmål?