La Cabra

High Volume Abonnement

Vores High Volume abonnement, er på grund af dets større volumen en god løsning for espresso elskeren eller dem med hårdtarbejdende kaffemaskiner.

La Cabra

High Volume Abonnement

Vores High Volume abonnement, er på grund af dets større volumen en god løsning for espresso elskeren eller dem med hårdtarbejdende kaffemaskiner.

Gratis forsendelse
til mere en 40 lande*

Nem administration af dit abonnement
Skip en forsendelse eller afmeld når som helst

Til alle bryggemetoder
Immersion, perkolation eller espresso

High Volume Abonnement

Nøje udvalgte omni-ristede kaffer fra nogle af vores yndlingsegne. Kaffen skifter 3-4 gange årligt i forbindelse med de skiftende sæsoner. På grund af den højere volume, er dette abonnement særligt velegnet for espresso elskeren eller dem med hårdtarbejdende kaffemaskiner.

  • Ny kaffe hvert kvartal
  • 15% på alle dine køb
  • Først i køen til sjældne kaffer
  • Eksklusivt indhold

Natural Catuai

Chapadão de Ferro

I mellemtiden har Benedito og hans familie dedikeret sig til kvalitet. Hans søn Rafael Inácio har uddannet sig som agronom og har sluttet sig til teamet på gården, hvor han bringer et ekstra niveau af erfaring og viden med sig. De har valgt at fokusere på sorten Catuai af flere årsager, foruden den meget høje kvalitet. Plantens iboende dværgvækst betyder at det er nemmere at høste og planterne kan stå tæt sammen, hvilket igen betyder højere udbytte fra et givent tilplantet areal. Denne kaffe er af undersorten Red Catuai og er forarbejdet med den naturlige forarbejdningsmetode; en proces hvor den tørres direkte på familien Inácios beton terrasse.

Den metode fører til et kraftigt og sødt udtryk af Cerrado, med smage som fyldig mørk chokolade og ristede mandler, brudt af en mandarin-lignende syre.

Gavekort

Giv et abonnement i gave

Det er muligt at give et abonnement i gave til en kaffeelsker du har kær. Det er muligt at skræddersy et abonnement; vælg mellem Discovery og High Volume, og hvor mange forsendelser du vil forære.

Gavekortet er digitalt, og fremsendes på e-mail, hvor det kan printes eller videresendes til den endelige modtager. Der medfølger instruktioner til hvordan gavekortet indløses.

Jonathan

At brygge kaffe er det første jeg gør hver morgen. Bryggeprocessen fungerer som en daglig, meditativ praksis, der hjælper mig med at centrere mig selv og minder mig om at værdsætte de simple og harmoniske aspekter ved livet.

Mette

Min første kop kaffe får jeg altid om morgenen. Jeg står op lidt før resten af familien, og mens jeg forbereder børnenes morgenmad, laver jeg en kop kaffe til mig selv.

Juuso

Specialkaffe er en moderne form for meditation for mig. Overordnet set handler det om kvalitet frem for kvantitet. At hælde vand over bønnerne hjælper mig med at komme ned i gear efter en travl dag på arbejdet.

Espresso Bryggeguide

Data

Lys og afrundet

Ratio (kværnet kaffe-vægt: resultat espresso vægt): 1:3

Løbetid: 19-21 seconds

Vandtemperatur: 96°C

Vand: 50ppm

Tryk: 6 Bar


Fyldig og sødmefuld

Ratio (kværnet kaffe-vægt: resultat espresso vægt):  1:2.5

Løbetid: 29-32 seconds

Vandtemperatur: 92-94°C

Vand: 50ppm

Tryk: 6 Bar


Kombineret med mælk

120ml: 13g - 32.5g

180ml: 15g - 37.5g

220ml: 18g - 45g

Metode

Vi har to opskrifter som vi bruger som udgangspunkt, der har til formål at fremhæve forskellige elementer af kaffen når den brygges som espresso, mens den stadig giver et transparent billede af kaffens smagsprofil. 

Lys og afrundet

Når kaffer med lyse karakteristiske noter brygges, der ofter har en høj densitet, bestræber vi os på at skabe et udtryk i koppen der fremviser de noter og muligheden for at skelne mellem de forskellige smagsnoter, hvor helheden og intensiteten i eftersmagen ofres. Det gøres ved at bruge en større ratio og lidt højere temperatur under brygningen, men en kortere bryggetid. 

Fyldig og sødmefuld

Når vi brygger kaffer med en mere fyldig og sød profil sigter vi efter at fremhæve de dele af kaffen, med højere smagsintensitet og tekstur. Denne opskrift arter sig især godt når den kombineres med mælk, her anvender vi ofte naturligt forarbejdede kaffer, eksempelvis fra Brasilien. 

Kombineret med mælk

For at skabe en balanceret kop, kan du variere mængden af espresso og stadig bevare samme ratio. Som eksempel, til vores standard kop størrelse, foreslår vi følgende kaffedoser og mængde espresso (vægt), med udgangspunkt i den espresso-opskrift vi henviser til som 'fyldig og sødmefuld'. 

Til en standard 'medium' mælkekaffe, i en 180ml kop, anbefaler vi den følgende opskrift, igen med udgangspunkt i 'fyldig og sødmefuld'-opskriften.

15g ind

37,5g ud

32 sekunder

~140ml steamed mælk

Brygning

Espresso

For espresso anbefaler vi en ret lang hviletid efter kaffen er ristet, og i vores kaffebarer i Århus går vi efter at bruge kaffe der har hvilet i minimum 3 uger. Espresso afvejes altid en smule anderledes, idet vi måler ratioen af malet kaffe imod den færdige mængde espresso du ender ud med i koppen. Det gøres lettest ved at placere en lille vægt under din espressokop mens du brygger, så du kan veje espressoen efterhånden som koppen fyldes. Når vi brygger kaffe, anbefaler vi at starte med en 1:2 ratio af malet kaffe versus færdig espresso, og ellers at anvende de samme regler som ovenfor til at justere malingsgrad.

HIGH VOLUME ABONNEMENT

Udforsk kaffens verden med os

Vi fortsætter med glæde vores samtale med dig via vores webshopportal, hvad enten det drejer sig om praktiske spørgsmål eller en diskussion omkring denne måneds kaffe. Vi ser vores rolle som et simpelt bindeled mellem dig og nogle af de bedste kaffer i verden samt de mennesker, der producerer dem. Disse mennesker inspirerer os, og vi gør vores yderste for at dele både deres kaffe og deres historie med de mennesker, der værdsætter dem allermest.

Åbningstider

East Village Bakery - NYC

152 2nd Ave

10003 New York

United States

Åbningstider:

Man - Fre: 7:00 - 18:00

Lør - Søn: 8:00 - 18:00

Soho - NYC

284 Lafayette St

10012 New York

United States

Åbningstider:

Man - Fre: 7:00 - 18:00

Lør - Søn: 8:00 - 18:00

Graven - Aarhus

Graven 20

8000 Aarhus C

Danmark

Åbningstider:

Man - Lør: 8:00 - 18:00

Søn: 9:00 - 17:00

Borggade Bageri - Aarhus

Borggade 4F

8000 Aarhus C

Danmark

Åbningstider:

Man - Lør: 7:00 - 18:00

Søn: 7:00 - 17:00

Møntergade - København

Møntergade 3A

1116 Copenhagen K

Denmark

Åbningstider:

Man - Fre: 8:00 - 18:00

Lør - Søn: 9:00 - 17:00

Risteri - København

Marguerite Vibys Plads 8

2000 Frederiksberg

Danmark

Åbningstider:

Man - Fre: 8:00 - 17:00

Lør - Søn: Lukket

Talad Noi - Bangkok

813 Charoen Krung Rd, Talat Noi, Samphanthawong

10100 Bangkok

Thailand

Åbningstider:

Man: Lukket

Tir - Fre: 8:00 - 17:00

Lør - Søn: 8:00 - 17:00

Ari - Bangkok

304 Phahonyothin Road, Samsen Nai, Phaya Thai

10400 Bangkok

Thailand

Åbningstider:

Man - Fre: 08:00 - 17:00

Lør - Søn: 08:00 - 17:00

152 2nd Ave

10003 New York

United States

Åbningstider:

Man - Fre: 7:00 - 18:00

Lør - Søn: 8:00 - 18:00

284 Lafayette St

10012 New York

United States

Åbningstider:

Man - Fre: 7:00 - 18:00

Lør - Søn: 8:00 - 18:00

Graven 20

8000 Aarhus C

Danmark

Åbningstider:

Man - Lør: 8:00 - 18:00

Søn: 9:00 - 17:00

Borggade 4F

8000 Aarhus C

Danmark

Åbningstider:

Man - Lør: 7:00 - 18:00

Søn: 7:00 - 17:00

Møntergade 3A

1116 Copenhagen K

Denmark

Åbningstider:

Man - Fre: 8:00 - 18:00

Lør - Søn: 9:00 - 17:00

Marguerite Vibys Plads 8

2000 Frederiksberg

Danmark

Åbningstider:

Man - Fre: 8:00 - 17:00

Lør - Søn: Lukket

813 Charoen Krung Rd, Talat Noi, Samphanthawong

10100 Bangkok

Thailand

Åbningstider:

Man: Lukket

Tir - Fre: 8:00 - 17:00

Lør - Søn: 8:00 - 17:00

304 Phahonyothin Road, Samsen Nai, Phaya Thai

10400 Bangkok

Thailand

Åbningstider:

Man - Fre: 08:00 - 17:00

Lør - Søn: 08:00 - 17:00

Kontakt

Webshop

Marguerite Vibys Pl. 1

2000 Frederiksberg

Danmark

Har du et spørgsmål?

Skriv venligst til os i chatten.

Wholesale

Marguerite Vibys Pl. 1

2000 Frederiksberg

Danmark

Har du et spørgsmål?

Kontakt os her

Marguerite Vibys Pl. 1

2000 Frederiksberg

Danmark

Har du et spørgsmål?

Skriv venligst til os i chatten.

Marguerite Vibys Pl. 1

2000 Frederiksberg

Danmark

Har du et spørgsmål?

Kontakt os her