La Cabra
Discovery Abonnement
Vores Discovery kaffeabonnement giver os muligheden for at dele nye oplevelser med dig hver måned og tage dig med på en rejse gennem skiftende sæsoner i kaffens verden.
La Cabra
Discovery Abonnement
Vores Discovery kaffeabonnement giver os muligheden for at dele nye oplevelser med dig hver måned og tage dig med på en rejse gennem skiftende sæsoner i kaffens verden.
DISCOVERY ABONNEMENT
Tote bag Sign-up tilbud
Den nye Tote Bag fra Another Aspect er i tråd med det velkendte La Cabra-design og fremviser den ekspertise og kvalitet, som også er gennemgående i resten af kollektionen. Køb et abonnement og tilføj en La Cabra x Another Aspect tote bag til din første levering.
Another Aspect x La Cabra
Tote bag
Fremstillet på den samme fabrik i Porto, Portugal, som mange af vores andre produkter. La Cabra x Another aspect Tote Bag er fremstillet af 100% økologisk bomuld og designet i tråd med vores visuelle grafiske identitet. Another Aspect's detaljeorienterede tilgang til design kan ses i alt fra syninger, til indersiden der har en inderlomme til sikker opbevaring af mindre genstande.
Discovery abonnement
Som abonnent får du
- 2 nye kaffer hver måned
- 15% på alle dine køb
- Først i køen til sjældne kaffer
- Eksklusivt indhold
Honduras
Santa Barbara
Månedens kaffer er vores første lancering fra Honduras denne sæson, med en tilbagevendende favorit fra Erin Moreno, sammen med en kaffe fra en ny producent, Fredy Sabillon. Begge kaffer er af sorten Parainema, som viser sin alsidighed og kvalitet her med to forskellige smagsprofiler.
Anaerob Parainema
Erin Moreno
Parainema-sortens karakteristiske smag skinner klart igennem i denne kaffe, med friske noter af urter efterfulgt af en frisk og saftig syrlighed. Den anaerobe proces fremhæver syren, samtidig med at der tilføjes lag af kompleksitet, især i finishen. De mere urtede noter føres blødt over til en næsten te-lignende tørhed i finishen, hvilket bringer en fremragende balance til koppen.

Honey Parainema
Fredy Sabillon
Denne kaffe er blevet honey-forarbejdet. Bærerne er de-pulpet og pre-fermenteret i 2 timer i åbne tanke, før bærrene lægges til tørring på overdækkede tørreborde i omkring 15 dage, hvor de jævnligt vendes. Pre-fermenteringen og den relativt lange tørretid betyder en vis påvirkning fra processen på smagen, hvilket gør Paraneima-karakteren fyldig med noter af moden frugt.

Åbningstider
La Cabra - Graven
Graven 20
8000 Aarhus C
Danmark
Åbningstider:
Man - Lør: 08:00 - 18:00
Søn: 09:00 - 17:00
La Cabra - Bakery
Borggade 4F
8000 Aarhus C
Danmark
Åbningstider:
Man - Lør: 07:00 - 18:00
Søn: 07:00 - 17:00
La Cabra - New York
152 2nd Ave
New York
United States
Åbningstider:
Man - Søn: 08:00 - 18:00
La Cabra - Bangkok
813 Charoen Krung Rd, Talat Noi, Samphanthawong
Bangkok 10100
Thailand
Åbningstider:
Man: Lukket
Tir - Fre: 08:00 - 17:00
Lør - Søn: 09:00 - 18:00
Graven 20
8000 Aarhus C
Danmark
Åbningstider:
Man - Lør: 08:00 - 18:00
Søn: 09:00 - 17:00
Borggade 4F
8000 Aarhus C
Danmark
Åbningstider:
Man - Lør: 07:00 - 18:00
Søn: 07:00 - 17:00
152 2nd Ave
New York
United States
Åbningstider:
Man - Søn: 08:00 - 18:00
813 Charoen Krung Rd, Talat Noi, Samphanthawong
Bangkok 10100
Thailand
Åbningstider:
Man: Lukket
Tir - Fre: 08:00 - 17:00
Lør - Søn: 09:00 - 18:00
Kontakt
Webshop
Marguerite Vibys Pl. 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Har du et spørgsmål?
Skriv venligst til os i chatten.
Wholesale
Marguerite Vibys Pl. 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Har du et spørgsmål?
Marguerite Vibys Pl. 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Har du et spørgsmål?
Skriv venligst til os i chatten.
Marguerite Vibys Pl. 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Har du et spørgsmål?