
Discovery - Et klart udtryk
Denne måneds kaffer
Der er mange måder at producere fremragende kaffe på, i løbet af vores mange rejser gennem kaffebæltet har vi oplevet mange forskellige; fra små farme i Huehuetenango med 2 hektar, der producerer mikropartier, vaskestationer i Østafrika, der indsamler kaffe fra tusinde bønder, til kæmpe store mekaniserede projekter i Brasilien. Mekanismerne, som skal sikre kvaliteten under produktionen, er meget forskellige fra hinanden, men alle kan de samles om et fællestræk, nemlig formålet. Hvert skridt i processen overvejes omhyggeligt med det formål at producere kaffer af god kvalitet. Med hensyn til denne måneds kaffer er de skridt ret forskellige, men begge producenter har det samme mål om at producere en kaffe af god kvalitet med et klart og friskt smagsudtryk.
Brasilien
Produktionen af utrolige kaffer
Fokus starter på træet, hvilket skaber gode mængder af sunde, kraftige og velnærede kaffebær. Som med ethvert andet skridt i kaffekæden, er der ingen bedre måde at skabe et produkt end på baggrund af det, der er gået forud i processen. At skabe en sund jord og træer er derfor afgørende for at skabe intense og sukkerfyldte bær, som forløber for kvalitet senere i kæden. Hvad angår Fabiano, giver højderyggene og... LÆS MERE
De næste skridt er høst, udvælgelse og forarbejdning. Her i modsætning til mange i Brasilien, praktiserer Fabiano håndplukning, så han omhyggeligt kun fjerner de modne kirsebær. Dette giver mere sødme og ensartethed i koppen, og beskadiger heller ikke knuderne på træet, hvilket betyder, at de er klar til at høste igen næste sæson. Det betyder, at Fabianos farm har mindre i udsving i mængden... LÆS MERE
I mellemtiden på Shyira er kvaliteten skabt på en helt anderledes måde. Selv om potentialet regionens kvalitet er fremragende, og de leverende bønder får omhyggelig støtte, har Muraho langt mindre direkte kontrol over kvaliteten af den indkommende kaffebær end Fabiano... LÆS MERE

Unik frisk og klar natural-kaffe
Fabiano Diniz
Denne kaffe er af Catucai-sorten, en naturlig krydsning mellem Catuai og Icatu, der er ret populær i Brasilien. Kaffen er natural-forarbejdet, men fermenteres i vandfyldte tanke i 48 timer inden tørring. Det giver en meget kontrolleret start på fermenteringen... LÆS MERE
Kontrollen og genereingen af mælkesyre, skaber en helt unik og meget klart udtryk af Brasiliansk kaffe, der er helt anerledes end hvad vi før har smagt. Her finder vi næsten en 'vasket' profil, med friske noter af æble og fyldig sødme af brun farin.

citrus syre og hvid sukker sødme
Shyira
Shyira Coffee Washing Station (CWS) er den højest beliggende af Muraho-stationerne, der ligger i det nordlige Nyabihu-distrikt. Shyiras afsides beliggenhed betyder også, at det er den mindste station. En stor drivkraft i beslutningen om at bygge stationen her var at her kunne Muraho opnå en større betydning for ... LÆS MERE
Dette vaskede parti præsenterer en klar syrerig citrus, bakket op af en dyb sukkerholdig sødme af og de typiske stærkt krydrede, næsten moskus-lignende aromaer, vi ofte finder i rwandiske partier.
DISCOVERY
Nøje planlagt produktion
Vores arbejde med sourcing er en af de mest motiverende dele af vores liv med kaffe. Det er utroligt at være vidne til producenters intention og engagement, hvormed de er i stand til konsekvent at skabe kaffe af god kvalitet i et udfordrende og økologisk miljø. Selvom vi har set mange forskellige produktionssystemer gennem vores rejser, bliver vi altid overraskede over nye fokusområder, nye metoder til at skabe kvalitet og tiltagende fremgang i en mere velovervejet og tilsigtet kaffeproduktion. Vi håber, du vil nyde Fabianos og Murahos arbejde denne måned, klare udtryk skabt gennem en omhyggeligt planlagt produktion.
Åbningstider
East Village Bakery - NYC
152 2nd Ave
10003 New York
United States
Åbningstider:
Man - Fre: 7:00 - 18:00
Lør - Søn: 8:00 - 18:00
Soho - NYC
284 Lafayette St
10012 New York
United States
Åbningstider:
Man - Fre: 7:00 - 18:00
Lør - Søn: 8:00 - 18:00
Graven - Aarhus
Graven 20
8000 Aarhus C
Danmark
Åbningstider:
Man - Lør: 8:00 - 18:00
Søn: 9:00 - 17:00
Borggade Bageri - Aarhus
Møntergade - København
Møntergade 3A
1116 Copenhagen K
Denmark
Åbningstider:
Man - Fre: 8:00 - 18:00
Lør - Søn: 9:00 - 17:00
Risteri - København
Marguerite Vibys Plads 8
2000 Frederiksberg
Danmark
Åbningstider:
Man - Fre: 8:00 - 17:00
Lør - Søn: Lukket
Talad Noi - Bangkok
813 Charoen Krung Rd, Talat Noi, Samphanthawong
10100 Bangkok
Thailand
Åbningstider:
Man: Lukket
Tir - Fre: 8:00 - 17:00
Lør - Søn: 8:00 - 17:00
Ari - Bangkok
304 Phahonyothin Road, Samsen Nai, Phaya Thai
10400 Bangkok
Thailand
Åbningstider:
Man - Fre: 08:00 - 17:00
Lør - Søn: 08:00 - 17:00
Muscat - Oman
Al Qurum Complex
113 Muscat
Oman
Åbningstider:
Man - Lør: 07:00 - 21:00
Søn: Lukket
152 2nd Ave
10003 New York
United States
Åbningstider:
Man - Fre: 7:00 - 18:00
Lør - Søn: 8:00 - 18:00
284 Lafayette St
10012 New York
United States
Åbningstider:
Man - Fre: 7:00 - 18:00
Lør - Søn: 8:00 - 18:00
Graven 20
8000 Aarhus C
Danmark
Åbningstider:
Man - Lør: 8:00 - 18:00
Søn: 9:00 - 17:00
Møntergade 3A
1116 Copenhagen K
Denmark
Åbningstider:
Man - Fre: 8:00 - 18:00
Lør - Søn: 9:00 - 17:00
Marguerite Vibys Plads 8
2000 Frederiksberg
Danmark
Åbningstider:
Man - Fre: 8:00 - 17:00
Lør - Søn: Lukket
813 Charoen Krung Rd, Talat Noi, Samphanthawong
10100 Bangkok
Thailand
Åbningstider:
Man: Lukket
Tir - Fre: 8:00 - 17:00
Lør - Søn: 8:00 - 17:00
304 Phahonyothin Road, Samsen Nai, Phaya Thai
10400 Bangkok
Thailand
Åbningstider:
Man - Fre: 08:00 - 17:00
Lør - Søn: 08:00 - 17:00
Al Qurum Complex
113 Muscat
Oman
Åbningstider:
Man - Lør: 07:00 - 21:00
Søn: Lukket
Kontakt
Webshop
Marguerite Vibys Pl. 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Har du et spørgsmål?
Skriv venligst til os i chatten.
Wholesale
Marguerite Vibys Pl. 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Har du et spørgsmål?
Marguerite Vibys Pl. 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Har du et spørgsmål?
Skriv venligst til os i chatten.
Marguerite Vibys Pl. 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Har du et spørgsmål?