ADVENTSKALENDER #1
Jaguara
Til julens første uge bringer vi dig en brasiliansk Natural-forarbejdet kaffe. En sød, marmeladeagtig kaffe produceret af Natalia Moreira og Andre Garcia i Goiás. Natalias mange års erfaring fra hendes egen families farm, giver en meget velovervejet tilgang til kaffeproduktion, i samspil med Andres baggrund som agronom.
Den første kaffe her vil få noter af bærmarmelade og tørret frugt frem, på en sød base af brun farin der afrundes med en delikat krydret finish i koppen.
#1 Jaguara
Natalia Moreira
Jaguara er et projekt skabt af Natalia Moreira, hendes mand Andre Luiz Garcia og deres søn Benicio Garcia. Natalia har arbejdet i landbruget i mange år, idet hun kommer fra en familie af kaffeproducenter. Natalia og Andre købte deres farm for omkring 10 år siden, hvor de tidligere ejere havde plantet kaffe tilbage i 2001. Siden overtagelsen, har parret investeret stort i produktionen af kvalitetskaffe, hvor de har udnyttet Andres erfaring som agronom og forsker hos Procafé. Den store højde, i brasilianske termer, på 1040 moh, giver sammen med rig vulkansk jord nogle gode forudsætninger for at dyrke kaffe af høj kvalitet. Projektet Jaguara kapitaliserer på disse forhold på en måde der er udsædvanlig for Brasilien, på grund af den måde Andre og Natalia bringer deres samlede erfaringer i spil, fra henholdsvis arbejdet med Procafé og kaffedyrkning gennem flere generationer. Nøje udvalgte sorter gødes, passes og plejes omhyggeligt, før de modne bær håndplukkes og forarbejdes til en ren og sød kaffeoplevelse.


#1 En kraftig og sød kaffe
Innovation og smagskreation
Dette parti er forarbejdet natural, hvor de modne bær tørres på tørreborde, hvilket igen er usædvanligt i Brasilien, hvor tørring på terasser af beton er mest udbredt. Natalia og Andre forarbejder næsten al deres kaffe natural, og har afprøvet flere forskellige tørremetoder, inklusiv tørring på terasser og med mekaniske siloer. For nylig er de også begyndt at eksperimentere med anaerob fermentering før tørring, hvilket endnu engang demonstrerer deres dedikation til innovation og smagskreation. Den mere traditionelle forarbejdning af dette parti giver en opløftet brasiliansk profil, med bløde marmeladeagtige frugtnoter og en brun farin sødme, der afsluttes med en sød og let krydret eftersmag der varer længe - en perfekt kop kaffe til juletiden.
Åbningstider
La Cabra - Graven
Graven 20
8000 Aarhus C
Danmark
Åbningstider:
Man - Lør: 08:00 - 18:00
Søn: 09:00 - 17:00
La Cabra - Bakery
Borggade 4F
8000 Aarhus C
Danmark
Åbningstider:
Man - Lør: 07:00 - 18:00
Søn: 07:00 - 17:00
La Cabra - New York
152 2nd Ave
New York
United States
Åbningstider:
Man: Lukket
Tir - Fre: 08:00 - 18:00
Lør - Søn: 09:00 - 18:00
La Cabra - Bangkok
813 Charoen Krung Rd, Talat Noi, Samphanthawong
Bangkok 10100
Thailand
Åbningstider:
Man: Lukket
Tir - Fre: 08:00 - 17:00
Lør - Søn: 09:00 - 18:00
La Cabra - Sharjah
1F, House of Wisdom, Al Juraina 1
Sharjah
Forenede Arabiske Emirater
Åbningstider:
Søn - Tor: 09:00 - 23:00
Fre - Lør: 09:00 - 24:00
Graven 20
8000 Aarhus C
Danmark
Åbningstider:
Man - Lør: 08:00 - 18:00
Søn: 09:00 - 17:00
Borggade 4F
8000 Aarhus C
Danmark
Åbningstider:
Man - Lør: 07:00 - 18:00
Søn: 07:00 - 17:00
152 2nd Ave
New York
United States
Åbningstider:
Man: Lukket
Tir - Fre: 08:00 - 18:00
Lør - Søn: 09:00 - 18:00
813 Charoen Krung Rd, Talat Noi, Samphanthawong
Bangkok 10100
Thailand
Åbningstider:
Man: Lukket
Tir - Fre: 08:00 - 17:00
Lør - Søn: 09:00 - 18:00
1F, House of Wisdom, Al Juraina 1
Sharjah
Forenede Arabiske Emirater
Åbningstider:
Søn - Tor: 09:00 - 23:00
Fre - Lør: 09:00 - 24:00
Kontakt
Webshop
Marguerite Vibys Pl. 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Har du et spørgsmål?
Skriv venligst til os i chatten.
Risteri
Marguerite Vibys Pl. 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Har du et spørgsmål?
Skriv venligst til os i chatten.