World of Coffee-begivenhed med Annelies

Berlin

World of Coffee-begivenhed med Annelies

I den første uge af juni ser vi frem til at besøge Berlin igen. Denne vidunderlige by er hjemsted for nogle af de hyggeligste kaffemennesker, vi kender, og vi kan ikke vente med at mødes igen med mange gamle venner og nyde begivenheden World of Coffee. Vores tid i Berlin vil også blive brugt med vores Hannes og Sophie, da de er vært for os på Annelies til en række sociale sammenkomster og engagerende kaffebegivenheder. Nedenfor er et indblik i, hvad vi har planlagt. Kom sammen for at være med os og nå ud, hvis du er i byen for at mødes.

Fredag den 7. juni kl. 16.00 til 21.00

Naturvin ved Annelies

Sammen med vores venner på Annelies inviterer vi dig til at slappe af og slappe af efter en lang dag på World Of Coffee. Kokken Matt vil give et smukt udvalg af små tallerkener til alle dine middagsbehov, og et lyst udvalg af naturlige vine flyder for at købe i glas.

Vi ser frem til at byde gamle venner velkommen og møde masser af nye mennesker.
Gratis at komme ind. Alle er velkomne, men begrænset plads til rådighed.

Begivenhed

Dagligt fra 6. til 8. juni kl. 09.00 til 10.00

Mød producenten. Kaffesmagning og diskussioner på Annelies

Før vi tilslutter dig alt af World Of Coffee, inviterer vi dig til at starte din dag med os og vores venner Annelies. Hver morgen under WoC er vi vært for en ven og producent hos Annelies til en intim kaffesmagning og afslappet diskussion om deres arbejde og realiteterne i livet ved oprindelsen. Det er en sjælden og unik mulighed for at smage og tale om kaffe med de mennesker, der er dedikeret til at producere nogle af verdens bedste kaffe i Etiopien, Colombia og Brasilien. Også Hannes og Annelies-holdet vil være åbne som normalt for alle dine kaffe- og morgenmadsbehov.

Gratis at komme ind. Alle er velkomne, men begrænset plads til rådighed.

Begivenhed

Fredag den 7. juni kl. 09.00 til 10.00

Helanna Georgalis fra Moplaco

Helanna Georgalis er meget erfaren og kyndig, når det kommer til den etiopiske kaffebranche. Hendes firma blev oprindeligt startet af sin far Yanni Georgali i 1971, som fra 12-års alderen havde arbejdet i kaffe med andre eksportører eller kaffehandlere. Helanna selv faldt bogstaveligt talt ind i forretningen, efter at Yanni døde meget uventet. Oprindeligt var det eneste, hun vidste om kaffe, at det altid var godt i vores hus, og at hun desperat havde brug for det. På dette tidspunkt vendte hun tilbage til Addis for at overtage virksomheden og fortsætte sin arv. For nylig har ECX transformeret sig selv, hvilket giver en dybere sporbarhed på markedet og skabt en sektor, der har en større fleksibilitet end før. Det tillod Moplaco at genstarte deres sovende Yirgachefe-operationer, hvor vi var de første til nogensinde at producere Specialty Sundried Coffee og eksportere den direkte til vores kunder. I det forløbne år har de været i stand til at producere kaffe endnu en gang med et ekstra twist, der tager tid at skabe mikrolotter med forskellige processer.

Fredag den 7. juni kl. 09.00 til 10.00

Sebastian Villamizar fra Equation Coffee

Sebastian Villamizar er administrerende direktør for Equation Coffee, samt at være en ret talentfuld kaffebrygger som den to gang colombianske Brewers Cup-mester 2017 & 2018. Equation Coffee repræsenterer top-of-the-line kaffeproduktionsprojekter, evaluerer store kaffe og kategoriserer deres profiler i fragmenter af smag. Baseret i Colombia arbejder de i øjeblikket på fire spændende kaffeprojekter, herunder den berømte @ La Palma El Tucan, som for nylig var ansvarlig for den kaffe, der blev brugt til at vinde verdensbarista-mesterskabet i Boston. Vi har været nære venner og beundrere af det arbejde, Sebastian og hans team har udført i mange år nu. De er blandt de ledende, der gentænker colombiansk kaffeavl, mens de gennem innovation har præsenteret og udfordret den smagsprofil, vi kan forvente af denne meget elskede kaffeoprindelse.

Lørdag 8. juni kl. 09.00 til 10.00

Gabriel Agrelli Moreira fra Daterra Coffee

Gabriel Agrelli Moreira er meget velkendt for mange i branchen. Han er den meget erfarne leder af kvalitet og markedsudvikling af Daterra Coffee. Når det kommer til at forstå grundigt, er de mange facetter ved kaffedyrkning og produktion Gabriel uden sidestykke. Fra den ydmyge start i 1902 og med et fortsat ønske om at uddanne, er Daterra veletableret som en førende inden for kaffeproduktion fra deres base i Cerrado, Minas Gerias, Brasilien. Med bæredygtighed og innovation fokuserer nøglen på, at de arbejder tæt og omhyggeligt med tre højkvalitets kaffeproduktionsprojekter. Senest er branchen blevet sprængt væk af The Masterpieces-kaffe. Denne meget "lille gård" er et laboratorium, hvor vi tester nye måder at producere kaffe på. Laboratoriet er rig på nye og usædvanlige sorter, bearbejdningsmetoder, tørreteknikker og ubegrænsede eksperimenter.

DA
USD $