Besøg os i Amsterdam i juni

Besøg os i Amsterdam i juni

La Cabra vil være repræsenteret i Amsterdam på World of Coffee-begivenheden i juni, og vi håber at møde mange af vores engros- og industripartnere samt andre roastere og baristaer fra hele verden.

I 2019 besluttede La Cabra at tage en anden tilgang til, hvordan vi præsenterer og forbinder med kaffeindustrien i Amsterdam til World of Coffee og World Barista Championships. Vi er glade for at annoncere en 'pop up' La Cabra kaffebar i hjertet af Amsterdam. La Cabra Amsterdam vil være åben fra tirsdag den 19. til lørdag den 23. juni, der ligger på Quellijnstraat 80. Vores mål med denne kaffebar er at give et meget fokuseret kaffeplads, hvor vi kan fremvise vores tilgang og sæsonbestemte partier sammen med den støtte vores pålidelige producenter , kaffeproducenter og tilknyttede partnere. Vi håber, at denne placering vil fungere som en afslappende flugt fra den hektiske atmosfære på en travl messe.

Vi opfordrer dig til at følge vores sociale mediekanaler for at få flere detaljer om at følge snart og information om begivenheder, vi vil være vært for. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Følg os på

Instagram Facebook

Se vores sæsonbestemte kaffeopstilling

kaffe line-up

DA
USD $