Kaffe spiller en stor rolle, da det er, hvordan vi afslutter madoplevelsen

'Kaffe spiller en stor rolle, da det er, hvordan vi afslutter madoplevelsen. Så det er ekstremt vigtigt, at måltidet ender i den bedste ånd og med en kaffe, der deler det samme høje niveau som resten af menuen '

- René Mammen

Engroshistorie

Substans
- René Mammen

I årenes løb har vi haft fornøjelsen at betjene Louise & René Mammen under deres besøg i La Cabra i Århus. De er meget erfarne restauratører og lidenskabelige ejere af Michelin-stjernede restaurant Substans. Med René som køkkenchef lægger de stor vægt på smag, håndværk og arbejde med de bedste økologiske lokale produkter. Dette frem for alt giver smagskvaliteten mulighed for at tale for sig selv i al den mad, de præsenterer.

I sommeren 2018 satte vi os ned med Louise & René og smagte på en række af vores sæsonbestemte partier. Vi delte vores tanker om vigtigheden af kvalitetsråmateriale og opretholdelse af enkelhed i kunsten at udføre vores respektive håndværk. Vi begyndte at undersøge, hvordan vi kunne samarbejde om implementering og vedligeholdelse af et kaffeprogram. Organisk blev vi ført til at dele mere viden om kaffe, indsigt fra landbrugspraksis, ristning og hvordan nøjagtige smagsstoffer udledes i den sidste kop. Vi hjalp med at etablere mere specifikke brygopskrifter og træning i grundlæggende brygningsteknik. Alt dette blev opretholdt af en stærk overvejelse af vigtigheden af ensartet og præcist brygningsvand for at manifestere en kaffes egenskaber og smag. Efter konsultation fra Pentair anvendte vi en Claris Prime med en ekstra blødgøring for at filtrere og sænke ppm af deres brygningsvand. Nu med 'vand' den mest betydningsfulde og ofte forsømte variabel i restaurantkaffe, der brygger under kontrol. Substans brygger og serverer filterkaffe til de samme høje standarder og kvalitet, der findes i moderne kaffebarer rundt om i verden. Vi giver løbende løbende vejledning og hjælp til valg af to sæsonbestemte partier, der skal serveres i slutningen af hver service til deres gæster.

Næste kapitel for substanser

På La Cabra ser vi frem til at se det næste kapitel af Substans, da de flytter til det nye Pakhusene Etape 2-sted i Aarhus Ø. Rene planlægger, at det nye rum skal være, hvor de kan få succes med alle de projekter og ideer, de ser ud til at gennemføre. Det vil være en naturlig opgradering med hensyn til både på placering og visning for et talentfuldt hold.

Hvis du vil vide mere om vores samarbejde med Substans eller vores grossistprogram, bedes du kontakte os på:
engros@lacabra.dk eller +45 29 83 04 11

Kontakt Læs mere
DA
USD $