Den eksklusive Gishubi og honningforarbejdede Mutana

To nye og unikke sæsonbestemte partier hver måned! Vi sender ud tirsdag morgen. En af de to friske Burundi fra det smukke @longmilescoffee projektet deles udelukkende med vores abonnenter fra hele verden.

Ben Carlson og hans familie har virkelig brudt nye baner med Long Miles-projektet i Burundi, der flyttede dertil for over syv år siden og etablerede en virksomhed og en social virksomhed med fokus på ekstraordinær kaffe, bæredygtig jordpraksis og seriøst lokalt engagement.

Gishubi ligger nær den indfødte Kibira-skov, hvor en kølig tåge stammer hver dag og til sidst lægger sig på kaffetræerne. Dette lidt køligere mikroklima sikrer, at kirsebærene vokser og modnes langsomt, hvilket hjælper med at adskille Gishubi-koppen fra hinanden. Forvent smag af gryderet frugt, mørk kirsebærchokolade, brunt sukker og sukkerspind med en afbalanceret syre.

Bakanerne i Mutana er dækket af uendelig grøn og åbner op for en betagende panoramaudsigt. Blandingen af siltet og sandet jord giver landmændene mulighed for at dyrke en bred vifte af afgrøder, herunder hvede, kassava, kartoffel, løg, ærter, bønner, sød kartoffel, passionsfrugt og te, der er afskåret med kaffetræer. Forvent smag af røde bær, rigt sød taffy og stuet frugt, afbalanceret med let syrlig sur øl og citronmarengs tærte.

Abonner på vores sæsonbestemte eksklusive abonnementstjeneste

Abonner Lær mere

Se vores sæsonbestemte kaffeopstilling

kaffe line-up

DA
USD $