Vores nye risteri åbner

Opdatering

Vores nye risteri åbner

Vores nye risteri åbner i København, februar 2019.

Vi er glade for at kunne dele med jer alle, at vores risteri flytter fra Århus til København. Et nyt og større risteri er en længe ventet udvidelse af vores brand, og flytningen er et vigtigt skridt i vores løbende udforskning af moderne kaffe.

For nu har vi lagt vores planer om at bringe La Cabra til New York for at hvile. Uheldige juridiske omstændigheder, herunder vores NY-samarbejdspartner Alpha Dominches nylige lukning, har sat en stopper for vores bestræbelser på at forfølge aktiviteter på dette specifikke sted i byen. I stedet har det fået os til at se nye muligheder på måder at udvide vores risteri på, så vi kan fortsætte vores udvikling. Dette potentiale er præcis, hvad vores nye placering i København vil hjælpe os med at realisere. Interessen for vores tilgang til kaffe er vokset på hver eneste måde, og som en naturlig konsekvens er vi nu vokset væk fra vores placering i Århus.

Vores nye hovedkvarter vil være baseret i rummelige omgivelser, hvor vi kan introducere en ny og større kapacitet Loring roaster sammen med en optimeret produktionsopsætning. Dette giver os mulighed for at imødekomme anmodninger fra vores voksende antal globale engrospartnere. Placeringen vil rumme både kontor og risteri - og med tiden et showroom og en café for vores internationale besøgende.

Siden begyndelsen af december har vi renoveret en autentisk industribygning i Frederiksberg-distriktet bygget under den danske industrialisering og formet af inspirerende traditionelle arkitektoniske værdier som håndværk og kvalitet. Når vores kontor og risteri flytter til København, skaber vi en platform, der er bedre egnet til vores globale samarbejdspartnere. Samtidig er vi glade for at være mere til stede på en af verdens mest værdsatte kulinariske scener og ser frem til at styrke vores relationer der.

Vores anker i Århus forbliver aktivt og innovativt, når vi fortsætter med at drive vores to kaffebarer og vores surdejbageri i byen, ligesom vi vil holde vores nære forhold til værdsatte samarbejdspartnere og venner intakte.

På vegne af hele holdet, Esben Piper

DA
USD $