Jeg er så glad for at være den "skøre"

'Jeg er så glad for at være den skøre, der arbejder dag og nat, fordi jeg tror på La Cabras produkt og tilgang. Hvad er bedre end det for en kunde ?! Al denne tid og kræfter, vi lægger i ACID, har kun et mål: bringe det til folket, så de kan lære og nyde kaffe, som vi gør. '

- Fede Graciano

Engroshistorie

SYRE
- Fede Graciano

En unik, der snart åbnede Madrid-cafe, fangede vores opmærksomhed i slutningen af 2017, hvilket førte til mange e-mails og endelig et stolt eksklusivt partnerskab. På det tidspunkt var Fede Graciano allerede godt på vej til at åbne sin version af en moderne kaffebar i Madrid. En smuk dialog udviklede sig, da vi delte historier fra vores erfaringer med kørsel af kaffebarer, vigtigheden af at opbygge tillid hos kunderne og et urokkeligt fokus for at opretholde kvaliteten i smagen uden kompromis.

Fede er ejer af ACID i Madrid, en by med en rig historie og stærke traditioner inden for mad og drikke. Kaffekulturen som i det meste af Sydeuropa er rig, men nogle kan hævde, at udviklingen af moderne kaffe har været ret langsom. Daily Fede og hans team udfordrer disse traditioner, når de præsenterer vores lyse sæsonbestemte partier og deler de unikke historier bag vores kaffe til de lokale i Madrid. Før han åbnede ACID, havde han studeret billedkunst og arbejdet som fotograf og fotografdirektør i 9 år. Denne karrierevej gjorde det muligt for ham at se, hvordan specialkaffe tog form i forskellige caféer og byer fra Los Angeles til Berlin og London. En blanding af omstændigheder fik ham til at genoverveje alt dette. Efter at have været træt af at skulle gå for langt for en anstændig kop kaffe og inspireret af alle de ting, han havde set og lært fra andre caféer, besluttede han at lede efter en god placering i sit kvarter i byen for at åbne syre.

'Jeg prøver at skabe et unikt rum med få elementer, opmærksomhed på detaljer, mindre er mere slags filosofi, for at lade kunden fokusere mere på den kaffe og mad, vi serverer.'

- Fede Graciano

Et unikt rum

Opmærksomhed på detaljer og en minimalistisk tilgang førte ACID til et unikt rum som en moderne kaffebar. En strømlinet bar, rå udsatte vægge og en lys tilføjelse af plantelivet skaber en varm og fokuseret ramme for at nyde kaffe sammen med en innovativ madmenu med fokus på sæsonbestemthed og et gæret spin på klassisk café mad. Det er også vigtigt for Fede at have et sted, hvor hans venner og ligesindede kan komme og snakke, tage en kop kaffe, lære mere om selve frugten og nyde god musik. Samarbejde med disse kreative mennesker er meget efterspurgt og bringer så meget liv til ACID og selve konceptet.

Hvis du vil vide mere om vores samarbejde med ACID eller vores grossistprogram, bedes du kontakte os på:
engros@lacabra.dk eller +45 29 83 04 11

Kontakt Læs mere
DA
USD $