Guide til isbrygget kaffe

Da vi eksperimenterede med iskaffe, fandt vi det vanskeligt ikke at fremhæve de tørre og tunge egenskaber ved en given kaffe og mudrede de lysere egenskaber, vi sigter efter. I denne opskrift bekæmper vi dette ved bevidst at underekstrahere kaffen og opløse mindre kaffe i vores bryg end normalt. Dette vil fremhæve kaffens syreindhold og lyse aromatiske noter, men med kompromis med at miste lidt sødme. Derefter tilsættes dette igen med sukkersirupen, lige nok til at bringe kaffen tilbage i balance. Vi anbefaler at starte med 2 g, men følg dine smagsløg og juster, hvordan du vil. Denne opskrift fungerer godt med kaffe med høj syreindhold for at skabe en virkelig forfriskende sommerdrink. Prøv med Carmelo fra denne måneds abonnement eller vores andet Huila-parti, Jhon Wilson.

Udstyr:

- Aeropress
- Kande
- Vægt
- Grinder

Parat:

- 23 g kaffe
- 150 g varmt vand
- 150 g isterninger
- 2 g sukker sirup (2: 1 sukker sirup)

Metode:

1. Placer din Aeropress på hovedet.
2. Tilsæt 150 g isterninger til en kande.
3. Tænd for kedlen med mindst 150 g vand.
4. Mal 23 g kaffe lidt grovere end en filterindstilling.
5. Tilsæt kaffen til Aeropress, læg den på din vægt og tara.
6. Start din tid, og læg 150 g varmt vand til kaffen.
7. Rør to gange.
8. Sæt filterhætten på, vend AeroPress, og læg den på kanden med isterninger.
9. Du skal være 60 sekunder nu. Kast dig ned i 30 sekunder.
10. Tilsæt 2 g sukkersirup.
11. Udført

Abonner på vores sæsonbestemte eksklusive abonnementstjeneste

Abonner Lær mere

Se vores sæsonbestemte kaffeopstilling

kaffe line-up

DA
USD $