Opdage nye kaffe og etablere tætte forbindelser

La Cabra Coffee er konstant på rejse for at opdage nye kaffe, skabe tætte forbindelser med små landmænd og forstå de nuancer, der adskiller sourcingoplevelser rundt om i verden. I efteråret rejste vi til Brasilien for at besøge små gårde i staten Espirito Santo og blev derefter med på en kaffefestival i staten Sao Paulo.

Verdens største kaffeproducerende land, Brasilien, er hovedsageligt kendt for sin råvarekvalitet produceret på store industribrug i flade og lavtliggende landskaber. Espirito Santo er en kafferegion fra hinanden, hvor små gårde producerer håndplukket specialkvalitet i bakker i høj højde. Det lokale mikroklima er præget af varme dage og kølige nætter, hvilket fører til langsom modning og sene høster. Kaffe fra Espirito Santo udmærker sig på cuppingbordet med tydelige og komplekse smagsnoter, der ikke ligner nogen brasilianere, vi tidligere har smagt. Vi så forbløffet på hinanden, da en dag en tabel tilbød flere dejlige smag, der minder om blomsteretiopiere, kenyere med røde bær og mere traditionelle brasilianske nøddeagtige og karamelprofiler.

Vi havde fornøjelsen at besøge mange af de små gårde, hvis kaffe vi cuppede på denne tur. Muligheden for at besøge en producent for at forstå deres tilgang til landbrug og proces, samtidig med at man kupper deres kaffe, er næsten uvurderlig for dem, der søger at forstå, hvordan god kvalitet bliver til. Det hjælper os med at erkende, hvordan naturlig pragt og jordsammensætning kan give frugterne af en lille familieejet affære med endelige smagsnoter, der skiller sig ud. Og lige så vigtigt hjælper besøg og cupping i oprindelseslande os med at træffe informerede beslutninger om langsigtede forbindelser med landmænd og eksportører.

Efter fem dages rejse rundt i Espirito Santo satte vi kursen mod staten Sao Paulo og en mikrokaffestival, der indeholdt samtaler og mere cuppings. Kaffeprofessionelle fra hele verden delte indsigt om gæring, landbrug og eksport, og Ben fra La Cabra talte om bæredygtighed i lille gårdskala. En nær ven af os, der fulgte med på turen, producerede denne smukke film til specialkaffeudgivelsen Perfekt daglig slibning , sammenfatter hele begivenheden her

Vi ser frem til at modtage en ny forsendelse med brasilianske kaffe i starten af 2018 og vil holde dig informeret tættere på ankomstdatoen.

Abonner på vores sæsonbestemte eksklusive abonnementstjeneste

Abonner Lær mere

Se vores sæsonbestemte kaffeopstilling

kaffe line-up

Hvem har brug for en jeep?

Solen går ned over José Fims sítio

Biodynamisk landbrug af @andersonminamihara 🌕 På billedet her er hans far & bedstefar. Super begejstret for vores kommende samarbejde med Minamihara-familien

Disse kirsebær, et kryds mellem Mundo Novo og Caturra, modner gule. God kopkvalitet, men svær at bestemme, når den er fuldt moden.
DA
USD $