Dansk Kaffefestival 2020

La Cabra kaffe på den danske kaffefestival 2020

Vi er glade for at gå sammen med vores danske kollegaer i kaffebranchen og nogle internationale kaffevenner for at være en del af Danish Coffee Festival 2020. Festivalen finder sted over tre dage på Marketenderiet i Valby. Vi vil selvfølgelig præsentere mange lækre lyse sæsonbestemte partier, som du kan smage. I løbet af dagene er det også en fornøjelse at introducere til to oversøiske venner, der vil være med i weekenden.

Se begivenhed

LØRDAG 28. FEBRUAR,
12.30 TIL 13.00

En introduktion til topvand med Maxwell Colonna-Dashwood

Maxwell Colonna-Dashwood er grundlæggeren af Colonna Coffee, medforfatter af Water for Coffee og forfatter til Coffee Dictionary. Maxwell vil slutte sig til os for at hjælpe med at starte Peak Water-filteret, som vi er den officielle danske forhandler for. Vi er glade for at være vært for Maxwell og introducere det, vi føler, er et af de mest betydningsfulde nye produkter i forfølgelsen af kaffe af bedre kvalitet. Klik nedenfor for at se vores forudgående danske kaffefestival, der lancerer Peak Water med Maxwell.

Se begivenhed

SØNDAG 1. MARS,
12.00 TIL 13.00

Bæredygtighed i colombiansk kaffe med Herbert Peñaloza

Vi byder også velkommen tilbage til den danske kaffeproducent og samfundsarrangør Herbert Peñaloza, der vil tale om bæredygtighed ud fra colombianske kaffeproducenters perspektiv og dele sine tanker om, hvordan vi kan forbedre kommunikationen med kaffeelskere. Herbert vil også dele prøver af denne sæsons høst, eksporteret og solgt under det fællesejede og kontrollerede banner fra La Real Expedicion Botanica (LaREB).

DA
USD $