Julespecial

Julespecial

I løbet af julen giver vi vores abonnenter en lille gave: nogle meget sjældne masser af kaffe. Denne måned modtager du to kaffe som normalt (1x250g (8,8oz) æske og 1x100g (3,5oz) æske), men de forbliver hemmelige indtil det øjeblik du åbner din pakke ...

Vi diskuterer ofte vigtigheden af sort, proces og terroir på den sidste cup, men disse er vanskelige at adskille fuldstændigt. Vi diskuterer effekten af lokale sorter på kaffe dyrket i bestemte lande, men da disse sorter næsten udelukkende dyrkes i deres hjemlande, er det vanskeligt at isolere deres virkning på den sidste kop. Imidlertid er nogle banebrydende producenter begyndt at plante disse hellige sorter i små eksperimentelle mængder på den anden side af verden og undersøge deres reaktion på helt forskellige forhold og effekten på den sidste kop.

Denne måned vil vi præsentere disse eksperimentelle partier sammen med deres modstykke fra sortens hjemland. En øvelse i effekten af terroir på karakteristiske sorter ...

En undersøgelse af terroir og sort

Vi mener, at disse eksperimentelle partier har succes med at fremvise deres sortkarakter i vildt forskellige terroir fra deres hjemland. Vi håber, du kommer til at slappe af og nyde disse kaffe i løbet af julen, og ser frem til at dele flere kaffeoplevelser med jer alle i det nye år.

Bliv lys og nysgerrig - John Gibson

2 x kaffe

Kr. 239,00

Gratis forsendelse | Annuller når som helst

Hvad sker der kl
La Cabra

Her på La Cabra ser vi frem til en travl juletid. Vores risteri har altid travlt på denne tid af året, og vi begynder at forberede os på ankomster fra Burundi og Brasilien. Vi er også på vej til Prag i næste uge for at åbne et nyt koncept Mazelab fra vores ven Jackie og teamet fra Cafefin. Vores grundlægger Esben forbereder en sourcing-tur til Kenya, en af vores foretrukne oprindelser, men en af de sværeste at operere som en grøn køber. Det er vanskeligt at opnå ægte gennemsigtighed, og det kan være en stor udfordring at arbejde rundt på auktionssystemet for at opnå dette.

Abonner for at få denne måned kaffe julespecial

1x250g (8,8 oz) æske og
1x100g (3,5 oz) kasse

Tilgængelig fra den 6. december til den 18. december

Abonner Lær mere

Gratis forsendelse | Annuller når som helst

Kaffe abonnement

To unikke kaffe hver måned

La Cabra er et moderne kafferisteri med base i Århus og København, Danmark. Hver måned udsender vi to unikke kaffeoplevelser og giver indsigt i, hvordan disse kaffe blev dyrket og forarbejdet af talentfulde producenter.

Abonner Lær mere kaffe line-up
DA
USD $