Amsterdam Pop Up-begivenheder

Vi er ankommet til Amsterdam, hvad der bliver en spændende uge på World of Coffee-begivenheden. Vi ser frem til at indhente gamle venner, værdsatte kunder og partnere og samtidig skabe forbindelser med nye mennesker og virksomheder og lære mere om deres ideer og produkter.

Vores planer for Amsterdam er centreret omkring vores 'Pop Up' kaffebar, der ligger på Quellijnstraat 80, åben fra 0800 til 1800, tirsdag den 19. til lørdag den 23. juni. Det er her, vi inviterer dig til at mødes med vores team for at smage, diskutere og dele vores filosofi og lidenskab for kaffe. Vi vil præsentere vores nuværende sæsonbestemte opstilling samt et valgt antal 'off menu' overraskelser. Vi er også glade for at diskutere nye engrosmuligheder og vores nyligt annoncerede New York City-risteri.

I løbet af ugen vil vores pop op også være vært for en række begivenheder af nogle af vores venner i branchen. Vi ville have vores plads til at fungere som en platform for lidenskabelige enkeltpersoner og virksomheder til at dele deres ideer og produkter med en ligesindet gruppe i en afslappet atmosfære.

Nedenfor er en tidsplan for, hvad vi har planlagt for ugen.


Ligevægt i vand og kaffe.
14.00, tirsdag den 19. juni

Diskussion og boglancering med Ronny Billemon

Ronny Billemon er en respekteret kaffe- og vandekspert. Han har altid været til stede i vores branche og assisteret kaffevirksomheder og enkeltpersoner med sin omfattende viden om vand og kaffe, mens han har været meget involveret i WBC-vandopsætningen. Ronny vil være med til den officielle lancering af sin bog 'Equilibrium in Water and Coffee'. Vi får en vand- og kaffesmagning og en diskussion om hans nylige arbejde.


Peak Water. Tale og vandsmagning med Maxwell Colonna-Dashwood
18.00, tirsdag den 19. juni.

Diskussion om Peak produktudvikling og en vinsmagning.

Maxwell Colonna-Dashwood behøver ingen introduktion, han er et af de få navne, der virkelig har ført emnet vand til forkant med kaffediskussioner siden hans fokuserede verdensbarista-verdensrute i 2014 og succesen med 'Water for Coffee'. Nu lancerer han 'Peak Water', et innovativt nyt produkt, der giver dig mulighed for at teste og skræddersy dit ledningsvand til bedre brygning, hjulpet af en gruppe af anerkendte industrielle designere og vandeksperter.

Tjek begivenheden

Peak Water-begivenhed

Tjek Peak Water

Peak Water Kickstarter


Mød producenterne.
16.00, onsdag den 20. juni

Offentlig cupping og diskussion med Felipe fra Cafe Granja La Esperanza & Gabriel fra Daterra Coffee.

Hos La Cabra er vi utroligt fast besluttede på at skabe meningsfulde og gennemsigtige relationer med producenter og landmænd fra hele verden. I løbet af de sidste par år har vi været ydmyge over for at samarbejde, udveksle viden og dele spektakulære kaffe med to af, hvad vi mener er branchens førende kaffeproducenter. Selvom Daterra Coffee og Cafe Granja La Esperanza er adskilt af tusinder af miles, deler de mange værdier, men de producerer kvalitetsdrevne kaffe og viser en urokkelig vilje til at omdefinere produktion af kaffe på gårdeniveau. Vi er glade for at bringe begge sammen for at smage deres nylige høst og lære mere om deres ideer og teknikker.


La Palma Y El Tucán Tasters Challenge
14.00, fredag den 22. juni

Collaborative Coffee Source præsenterer LPET Tasters Challenge på World of Coffee, Amsterdam.

Identificer korrekt 'odd-one-out' og gæringsmetoden i denne trianguleringsudfordring, og du kan vinde et udvalg af La Palma y El Tucán's berømte Heroes Series. Dette WoC-udvalg i begrænset udgave inkluderer 4 x 1 kg pakker med forskellige processer fra denne innovative producent fra Colombia.

Sidste mulighed for at deltage.

Klik her

Bortset fra vores begivenheder og kaffe, der er tilgængelige på vores Pop Up cafe, vil vi også være til stede med nogle af vores værdsatte partnere på World of Coffee-showet på RAI Amsterdam. Se nedenstående skema for en chance for at smage vores kaffe og lære mere fra vores pålidelige producenter, producenter og importpartnere.

World of Coffee - Daterra - WBC Espresso Bar, RAI Amsterdam.

Vores forhold til Daterra vokser fortsat, når vi søger at præsentere deres mest progressive og innovative kaffe, som vi føler fremviser brasiliansk terroir på en unik og spændende måde. Kom forbi for at høre deres historie og smag Jaci Honey fra vores nuværende sæsonbestemte udvalg.

World of Coffee - InCoNexus
Fredag den 22. juni 11.00 til 12.30, Stand 28, Roasters Village, RAI Amsterdam.

InCoNexus er en værdsat partner for vores grønne køb i Colombia, de vil være vært for os, når vi brygger vores friske sæsonbestemte partier fra vores seneste besøg i Huila i Colombia.

World of Coffee - Ally Coffee
Fredag den 22. juni 12.45 til 14.15 og lørdag 23. juni 9.45 til 11.15
Ally Coffee Stand VL6, The Village, RAI Amsterdam.

Vores partnerskab med Ally Coffee blev etableret for nylig og yderligere forbedret gennem vores omfattende fælles sourcing-rejse til Brasilien i oktober sidste år. Kom ved deres stand for at prøve kaffe fra denne tur og høre historien om vores partnerskab med dem.

World of Coffee - Puqpress - RAI Amsterdam.
Fredag den 22. juni Hele dagen

I nogen tid er vi blevet omvendt til fordelene ved en Puqpress i en moderne kaffebar. Inkorporeringen af dette værdsatte stykke teknologi har hævet ribben for vores konsistens og arbejdsgang. På Puqpress-standen kan du smage to af vores sæsonbestemte partier tilberedt på en Kees van der Westen Spirit af den hollandske Barista Champion Yakup Aydin i 2011.

Lær mere om Puqpress

Se deres video

DA
USD $