En uberørt smagsfølelse med Sudan Rume

Hos La Cabra Coffee stræber vi hele tiden efter at finde nye og spændende kaffeoplevelser, som du kan nyde.

I nogle år har vi arbejdet tæt sammen med de innovative mennesker på Cafe Granja La Esperanza i Colombia. Nogle gange vil de producere uberørt forarbejdede smagsoplevelser og andre gange spændende og ren smag, der drives mere af sort end tung forarbejdning.

Denne Sudan Rume er et eksempel på, hvordan en ren smagsoplevelse kan opstå ved grundig behandling af en eksotisk sort. Manuel og detaljeret plukning er udgangspunktet for denne kaffe, og kirsebær deponeres bagefter uden vand og fermenteres mellem 18 og 21 timer. Kaffen vaskes fuldstændigt og tørres mekanisk, mens temperaturen overvåges nøje og ligger mellem 35 og 45 ° C.

Denne kaffe vandt os på cuppingbordet med sin distinkte og rene smagsnote af citrongræs. Yderligere smagsnoter inkluderer bergamot, vanilje, søde fedter, æblesyre og en cremet krop. Aromaer inkluderer røde frugter, hvid chokolade, mango, nougat og kardemomme.

Benjamin Evar, partner

Abonner på vores sæsonbestemte eksklusive abonnementstjeneste

Abonner Lær mere

Se vores sæsonbestemte kaffeopstilling

kaffe line-up
DA
USD $